QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2818|回復: 5

[會員專欄] 拒載注意!

「年底提供代相睇,代見家長,假扮男友同假結婚等服務。價格合理,樣衰勿議,非誠勿擾!^o^

今日一寫呢個簽名出嚟,就惹嚟好多朋友嘅疑問同質詢,部分人重以為我家陣好唔掂,要淪落到噉嘅田地,不過我都係嗰句:「你第一日識我咩」?但最爆笑嘅,都係以下呢條友嘅回話:

「樣衰就唔接人哋生意,你咁冇職業精神咖!你係唔係出嚟撈嘅!樣生得好嘅話,都唔使揾你代扮啦!」

「吹咩!」雖然我口係噉講,但心諗:條仆街講得又幾有道理。

「揀客等同的士佬拒載,揾少好多個喔!」條友繼續講到。

「噉又係,唔怪得發出嚟咁耐都冇乜生意,原來如此!」

「呢啲街外錢畀啲大家賺好喔!你有乜樣靚兼價錢合理嘅Case關照吓我,今年有啲手緊啊!講真嘅!春節期間一齊去企吓海珠橋底拉吓業務啊!」

「哇哈哈,一於噉話!」

我諗我啲性格咁怪都係多得呢啲朋友……喂,的士!啊,又拒載?第三部喇……拒載又真係幾乞人憎個噃。

我唔覺得呢啲係淪落噃,我反而覺得幾好玩!! [ 本帖最後由 cingsan 於 2008-12-25 23:21 編輯 ]
要唔要加入?
啲豬肉咁平架,

點解要年底嘅?

我都好多呢啲F喎..所以我都唔係好正常,哈哈~

噉不如發大嚟搞喇!用愛,一齊做世界。
睇过有咩嘢