QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2098|回復: 10

[純水無大礙] 發生乜嘢事?

睇圖競猜:

圖一: 開會前

圖二:   "喝茶啦,老板",
            "哼!"

圖三:  斟茶比宝宝,宝宝目不斜視,一于小理

圖四:  '"咋晚上咋回事,怎不來我房间?"
            "小宋不是在里面嗎?我還去干嗎?"

看圖說話  睇下大傢有冇做記者嘅潛質

圖一: 江:果杯茶....曾几何时,我都饮过,加咗千年花旗参响处嘅.

圖二: 江:呢个茶妹好熟口脸...好似响以前见过....

圖三: 江:哦,记返起喇,佢勿就系...勿重未上位咩?重系做紧茶妹呀佢?

圖四: 江:超,抵你死,鬼叫你唔识做.

唔好意思!唔記得交代時間背景添,哩個場景系攝于hu全面接班后的十幾大。 [ 本帖最後由 砖拍后尾枕 於 2008-11-28 08:53 編輯 ]
1. 剛仔:咦~有條美腿行緊過嚟噃..我及及及..順便睇下及唔及到裙底先..!!
   茶妹:我頂~~條老淫蟲又喺度,唔好望到我,費事又畀佢搵多次笨!!

2.剛仔:「哦.!原來係你!唔怪得知啱先覺得咁"腳"善喇」
  茶妹:「點啊又?上次食完霸王雞唔畀錢,重想食多鑊啊?咁無品架你,唔做你生意啊!」心諗:Bobo就唔 同喇,畀足錢有突!

3. 茶妹:「Bobo~~飲茶喇~」
Bobo:「嗱嗱嗱....千祈唔好同我講嘢...!!千祈唔好..!千祈唔好..!!畀剛仔發現我哋有路重得了嘅!」
剛仔心諗:哎呀..乜佢對住bobo咁風騷嘅?唔通,我驅風過頭……?

4.剛仔:「喂,畀多杯茶我!」
  茶妹:「茶?上次條數重蒙查查啊!」
  剛仔:「你非我杯茶,也可盡情地喝吧……」

睇女仔 约人 之后食咗柠檬

一个两都系噉,作死你哋,听日开始唔使返工。

哈哈!目前為止,最佳編劇獎系思爺獲得。
圖一:
靚女姐姐行過去幫小胡胡斟茶;
Mr.Kong:唉,開會咁悶,能夠搵調劑下就好囖。

圖二:
靚女姐姐走去幫Mr.Kong斟茶;
Mr.Kong:咦?呢個小妹妹幾「索」喔,望多幾眼先。

圖三:
靚女姐姐走去幫BOBO斟茶;
Mr.Kong:吖,呢個小妹妹又真係幾鬼誘人喔,嗯,今晚如果.......妖,好鬼衰咖,搞到我又諗埋曬尐噉嘅嘢,我係正人君子嚟咖嘛............吖,真係「正到爆啊」!!
BOBO:嗯,呢個問題需要儘快解決,農民工嘅工資一定唔可以再拖欠咖嘞......

圖四:
靚女姐姐變惡煞!
「死老坑,死咸蟲,望么嘢啊望,我係胡哥條女嚟咖。警告你唔好再望啊,唔係嘅話,我叫胡哥[dap6]餐你咖!!重望?!兜頭攞滾水淋落你道吖嘞!!」
Mr.Kong:「哇!!鬼啊!!好可怕啊,救命啊~~~~~~~」

算喇,睇又睇过喇,"讲"又"讲"过喇,唔好因小失大,毕竟形势比人强,唔好再水喇.锁喇.