QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2728|回復: 19

[純水無大礙] 呢个网站真係太少人喇,要增加内容至得喇。

而家啲人上嚟两三分钟就走人咖嘞,因为实在冇乜嘢睇。 希望站长能够增设多啲实用性栏目,多啲实用性内容。

Re:呢个网站真係太少人喇,要增加内容至得喇。

主要系冇人复贴呀!你发咗贴都冇乜人理你,好多人都失语,包括众多管理员、版主,而且仲好理直气壮话冇义务一定要复贴。

失語點解?

阿d,你不失语,失语者,不是你也!

都有啲嘢睇嘅~~~我日日都上嚟行下嘅~~~哈哈~~~ em2:

日日来睇系唔够嘅,唔该你发下音,特别系你感兴趣嘅嘢

要講失語既人, 得罪講句, 得一個, 就係你... 你成日都單單打打, 究竟邊個講過啲咩, 得失過你? 請你指明道姓啦...

好多人都失语,包括众多管理员、版主,而且仲好理直气壮话冇义务一定要复贴。 回應順德水蛇粥呢句, 請你告訴我, 邊個論壇個管理員同版主承諾個個貼都一定回覆而又真係個個貼回嫁??

至於阿芬講既野, 我都好同意, 希望可以令個論壇更多人氣, 更多人發貼,回貼... 咁就要由我地呢班支持者身體力行先啦!!!!

kathy在2005-08-21 00:33:42說道:[br]好多人都失语,包括众多管理员、版主,而且仲好理直气壮话冇义务一定要复贴。 回應順德水蛇粥呢句, 請你告訴我, 邊個論壇個管理員同版主承諾個個貼都一定回覆而又真係個個貼回嫁??
忽略

对嗰啲唔谦虚嘅小朋友,只有一个解释:年轻气盛。

你老過我我都係咁話, 後生既年輕氣盛係可以原諒, 至於個d 有返咁上下年紀, 經歷個d人, 講野仲係咁幼稚, 膚淺, 唔經大腦,就要好好檢討下自己... 本來大家都係呢個論壇既一份子, 我都唔想傷和氣, 但你一次又一次咁樣無的放矢...真係唔出聲都條氣唔順...

打住!就此打住!我收皮先!

呢鑊嘢,我撐 kathy。 對於kathy提出嘅問題,一條用忽略,一條就收皮。從未正面回應。 況且我諗我哋呢個論壇嘅管理員都冇講過“冇義務一定要覆帖”呢句。你搵出嚟畀我睇。 覺得如果你搵唔到,唔單止得失呢度嘅粵語愛好者,重得失埋我哋管理員。到時我哋對你作出任何懲罰,都唔好有怨言。

管理员嘅责任系维护,管理论坛,管理员只系希望提供一个空间畀大家讨论,有时自己参与有兴趣嘅主题加入讨论,而唔系负责回晒所有贴。 anl,“冇義務一定要覆帖”呢个观点我的确曾经讲过,我觉得呢样系一样好正常嘅事情,而唔系咩罪过。

我只想讲:呢个论坛具有高度自由,但呢个系建立于尊重他人嘅前提下;将自己嘅“观点”与“感觉”去强加于他人接受,当得唔到满足时就单单打打,讲埋啲唔等使嘅野,呢种做法要戒喇。

冇乜睇嘅. em13:

帮你顶下。

samkong在2005-08-21 21:40:02說道:[br]我只想讲:呢个论坛具有高度自由,但呢个系建立于尊重他人嘅前提下;将自己嘅“观点”与“感觉”去强加于他人接受,当得唔到满足时就单单打打,讲埋啲唔等使嘅野,呢种做法要戒喇。
顶~ 其实版主最大嘅作用我觉得系维护本版嘅秩序(当然系自己时间允许嘅情况下),各位网友边个对此话题感兴趣或者对个帖有意见嘅话都可以自由发表。

失语症 em4: