QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2432|回復: 5

[其它] 笑死我拉...

玩电话最高境界 
> > 学生问教授一个人生哲理的问题∶「教授我想问,生气、愤怒、嬲到震同埋哭笑不得,有乜野唔同?」 
> > 
> > 教授说∶「我做个实验俾你睇,你就容易明嫁勒。」........... 
> > 於是他揭开电话簿,随便搵左一个叫PK仔既电话号码,就打电话过去,电话 
> > 
> > 接通, 
> > 教授按扩音键让学生听清楚…… 
> > 教授∶「请问梁朝伟系度嘛?」 
> > K仔∶「你打错喇!」 
> > 教授∶「唔好扮野啦!梁朝伟系度嘛?」 
> > K仔∶「都话你打错咯!」说著就把电话挂了。 
> > 之后,教授即刻又打电话过去…… 
> > K仔∶「边个呀!你打错喇。」 
> > PK仔∶「你老母,痴线嫁。」又把电话挂了。 
> > 教授马上又拨左一次…… 
> > PK仔∶「你到底系边个?少无聊了!」 
> > 教授∶「我系刘德华,我要搵梁朝伟……」 
> > 
> > PK仔∶「白痴架!你系刘德华咁我咪系成龙!我XYZ你个上中下!」说完,就把电话甩上。 
> > 
> > 教授告诉学生∶「呢D就系生气喇!跟住,俾你睇下乜野叫愤怒啦!」 
> > 
> > 教授又拨一通电话过去…… 
> > PK仔∶「你系咪五行欠打?要搵梁朝伟打去中国星啦!你老母丫,你有种就打 
> > 黎俾我睇下……」说完就更用力的甩上电话。 
> > 
> > 教授告诉学生∶「呢D就系愤怒。跟住,俾你睇下乜野叫嬲到震!」 
> > 
> > 接著,教授又拨了一通电话,这次隔了一段时间才有人接,电话一接通…… 
> > PK仔∶「顶你个肺!b你老母……」正当他破口大骂的同时…… 
> > 
> > 教授∶「请问,你系咪PK仔?」 
> > 
> > PK仔∶「喔!真系对唔住,因为头先有人恶作剧,我唔系特登要闹你……」 
> > 
> > 教授∶「唔紧要,请问梁朝伟系度嘛?」 
> > PK仔∶「哇!你个仆……」这次没等PK仔闹完,教授就把电话挂了。 
> > 教授告诉学生∶「呢D就系嬲到震,你明未?」 
> > 
> > 学生答∶「我完全明白晒喇!」 
> > 学生点点头∶「不过……乜野系哭笑不得呢?」 
> > 
> > 教授笑了笑,又打左同一个号码,对方快速接起电话…… 
> > PK仔∶「喂!!!你个傻仔系咪想玩野呀?」 
> > 教授∶「我系梁朝伟,请问头先有冇电话搵我……」 
我覺的超級好笑喎...不過有粗口..唔緊要掛?
一早睇过
唔系阿麻...不過真系好好笑喎....
又真系几好笑,教授玩嘢。
不过真D教授边有甘搞笑阿...

原帖由 cingsan 於 2008-11-9 11:25 發表 一早睇过

我都係.