QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4011|回復: 7

撈家 回歸...

又 係 無 綫 一 年 一 度 影 月 曆 日 子 , 是 日 有 份 埋 位 嘅 包 括 明 年 極 有 機 會 正 式 返 娘 家 嘅 羅 嘉 良 。

用 錢 換 自 由 嘅 撈 家 羅 嘉 良 , 成 副 身 家 幾 乎 俾 晒 前 妻 , 一 切 從 頭 開 始 。 感 情 有 變 , 近 年 事 業 運 未 改 , ○ 七 年 拍 完 《 當 狗 愛 上 貓 》 後 , 撈 家 同 無 綫 完 成 部 頭 約 , 再 無 轇 轕 , 不 過 , 佢 一 樣 有 份 同 胡 杏 兒 、 馬 德 鐘 等 一 齊 影 ○ 八 年 無 綫 月 曆 , 仲 係 十 二 月 壓 軸 出 現 嗰 隻 。

六 點 鬆 啲 , 高 層 樂 易 玲 由 得 力 助 手 陳 佩 華 陪 同 , 到 柴 灣 探 班 。

終于返拉.....

《 當 狗 愛 上 貓 》個結局又係好Q假,有乜可能棺材入面冇餡會唔知個啫.

呢期啲結局都假假假...

最真得阿言嗰句「等我出返嚟,睇你哋好得幾耐!!!!!」

成齣戲D對白我都覺得好弱智  唯獨最尾嗰句
我几钟意罗fkuk