QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4225|回復: 5

有冇人睇左 The Island 

8/5嘅光明頂講到呢出戯好有政治陰謀論,套戯係講有個科學野心家複製左班複製人,將距地養係一個島仔,每當複製人嘅"真身"需要換肝換腎嘅時候,距地就好似雞籠入邊d雞仔甘等人捉,當所有複製人仲未知距地為乜以生存,其中一個複製人慢慢發現距地嘅本尊背後陰謀,,,聽講個end好出人意表,但查實套戯要講嘅point係一d政治密碼,講緊某d國家嘅内政。。。 睇左廣告不過古唔到佢會好似d人講得甘正

Re:有冇人睇左< 荒島叛變 > The Island

冇睇過,套戲幾時咖?

Re:有冇人睇左

嗰個人在2005-08-06 10:42:48說道:[br]冇睇過,套戲幾時咖?
最近架,聽聞香港上左畫架啦,距係歐美一上就企穩票房第一位,好多唔中意睇科幻片嘅人都話超正!不過我仲未睇 em3:

香港上左啦??? hee...無留意添.... 你講到好吸引, 我心思思去睇添.... em5:

看了,不过电影的内容不像你所说的那么政治化,其实就是世界上一群有钱人各自花了200万美金养了一个活体,用于器官移植用,延年益寿 em3:
QUOTE:
以下是引用kylie在2005-8-6 9:59:16的發言:
8/5嘅光明頂講到呢出戯好有政治陰謀論
講真,真係同中國嘅醫院有啲地方相似。睇完之後先明白國際上為甚麼會禁止複制人。