QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 不关云和月

[衣食住行] 不关云和月嘅QQ空间唔欢迎呢个人

告诉一个喜欢骂街的人,声大系冇用嗰噃,几个月前嚟过?到今时今日都唔会消失?三日就更新一次啦,留底几个月?你特殊啲定多啲嘎?呃鬼食豆腐咩?嗱,我有日志更新纪录作证,呢样嘢呃唔到人嘅。敢做唔敢认,死鸡撑饭盖有用嘅咩?哈哈哈!
你慢慢啦,本小姐就要落班嘞。 反正偷亲我哋啲资料你一定冇好果子食。
嗱,0敢喇,妳屈唔到我,我都知妳唔會死心喇。如果:喺我哋嗌交之後,我入過妳空間,我不得好死,全家死絕!!如果無入過妳又全家死絕!制唔制???如果妳敢制,我即時跪低向妳道歉!!!道歉唔係因為我錯,係因為妳連屋企都不顧,我佩服妳!!! 妳都好意思擺出嚟…妳發表嘅時間同我訪問有咩關係???妳空間一日無人踩。。。我訪問嘅信息都唔會沖銷……妳0甘無知唔好上網喇。。。。。 [ 本帖最後由 cengsan 於 2008-8-8 18:11 編輯 ]

本贴云月原本并无点名道姓,本来云月设置访问权限就可以解决问题,并无对事件主角造成名誉伤害.系楼上自己现身说法,将事态扩散.

为免此事进一步恶变,本版主有意欲将此贴锁定,最后一次希望当事两位抱以和为贵心态,互不追究落去.

嗱,我都系有嗰句讲嗰句,我冇指名道姓,只不过系有人身有屎。我设唔设密码我嘅事,我唔设系因为设咗带嚟好多不便,而本人绝对冇谂过有人对本小姐咁关注,而呢个人本人对其甚无好感。

1楼张图系禽晚截嘅,今晚我再截图一张,供大家开开眼界。事隔一晚,佢个丑名就唔见咗啦,断估佢唔会又话我屈佢而做咗咩手脚啩?我冇咁大本事噃,哈哈哈! 而且屈人,我都唔系嗰泛,更重要一点系佢有咩嘢值得我噉做先?佢以为自己有咁重要咩?

原帖由 cengsan 於 2008-8-8 17:51 發表 嗱,0敢喇,妳屈唔到我,我都知妳唔會死心喇。如果:喺我哋嗌交之後,我入過妳空間,我不得好死,全家死絕!!如果無入過妳又全家死絕!制唔制???如果妳敢制,我即時跪低向妳道歉!!!道歉唔係因為我錯,係因為妳連屋企都不顧,我佩服妳!!! 妳都好意思擺 ...

噉嚟咒你自己屋企人?真系服咗你啰。

云月,请你唔好再为呢件事继续追究落去喇。OK?

你如果继续追究,会刺激对方嘅还击意欲,咁呢件事会没完没了。

「理直气壮」嗰位唔该睇清楚有冇有踩啦,系你到嚟之后,即你嗰名之上重有人嚟过嘎,同你讲多句都嘥气,你咁喜欢睁大对眼讲大话,后果自负。

退一万步嚟讲,我几位同事嘅QQ空间呢几月都冇超过三、四个人去踩?笑话。上边已经择录三个截图。

呢个喺第四个同事空间

呢个喺第四个同事空间

原帖由 小薏 於 2008-8-8 22:13 發表 云月,请你唔好再为呢件事继续追究落去喇。OK?     你如果继续追究,会刺激对方嘅还击意欲,咁呢件事会没完没了。

佢行入嚟我QQ空间重刺激我啦,大把私人相喺入边吖,点知佢有冇偷起嘎?我实话实说,君唔见佢今日下午大大声开个主题嗌我个名咩?一篇满带恐吓字眼嘅劣文,我都冇同佢计啦。

讲多句,如果版主你担保佢以后唔会将我QQ空间内容外涉,你话点就点啰,我绝对相信你.

云月对不起了。既然你已经知道CINGSAN针对你嘅贴已经被移动,而你亦都将空间设咗限,呢件事都冇无限纠缠嘅必要。

本版主数度寄望通过劝服,令到你地放下互损,可惜都未能如愿,我情非得已,只好将本贴锁定。