QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我阿媽個女

[純水無大礙] 最近一隻二隻搞乜鬼~?!

原帖由 雨夜街燈 於 2008-8-5 12:48 發表 好難想像品德呢樣嘢會係你嘅櫻桃小嘴入面吐出來,你同一個潑婦罵街般有乜分別啫,如果按你所講收錢就係"謀人祠"、就係"唔知醜"嘅話,點解論壇又允許呢?!我又冇講我清高,又唔係做生意,我又係底分噃,但我唔似你無品,有强 ...

哎呀!真係好笑嘞,收錢嗰個居然重話人哋冇品喔!真係「惡人先告狀」咯!你緊係冇話你係清高啦,因爲你根本就唔知道么嘢叫做品德啊嘛,你淨係知道做人要夠賤格同埋市儈之嘛!收人哋錢之餘重夠膽話自己「唔係做生意」喔,真係做雞嘅都唔夠你賤咯!因爲人哋做雞嘅都會承認自己係做雞嘅,你「做雞」之餘居然重夠膽話自己係「處」嘅,真係「天下大賤」咯!
你話論壇允許喔,噉樣點解論壇允許,一直以嚟都冇人搞收錢帖,大部分會員都願意搞免費帖願意一分一分噉樣積分,而你就咁樂此不疲一味收錢啊?唔通係你比其他會員都醒?不如話你比其他會員都賤!
一個比其他會員都賤都市儈嘅人居然夠膽喺道話人庸人,話人冇品。真係史上最無恥嘅賤精!
原帖由 我阿媽個女 於 2008-8-5 12:51 發表 死咯,我只不過係開個玩笑,發個傻帖呃下分噶咋,估唔到又惹來一場腥風血雨…… 又係我嘅錯,cingsan~~~~出嚟撐場啊~~!!!!!

又唔至于噉嚴重,你呃分、我照受,食得鹹魚抵得渴。放心啦
原帖由 我阿媽個女 於 2008-8-5 12:51 發表 死咯,我只不過係開個玩笑,發個傻帖呃下分噶咋,估唔到又惹來一場腥風血雨…… 又係我嘅錯,cingsan~~~~出嚟撐場啊~~!!!!!

唔關你事,呢道有尐人收錢之餘重喺道要人哋話佢品德高尚,有人稍微表達一下不滿就好似一只癲狗噉樣吠人。呢尐人擺明心虛啦,係應該教訓一下嘅!
原帖由 雨夜街燈 於 2008-8-5 13:18 發表 又唔至于噉嚴重,你呃分、我照受,食得鹹魚抵得渴。放心啦

原來你就係喺道想引領呃分新時尚,將原本開放嘅粵協搞到商業味濃厚!想將自己嘅市儈陋習喺粵協道傳播,重居然夠膽喺道理直氣壯,真係稍有嘅無恥兼厚面皮!
原帖由 xiss 於 2008-8-5 13:16 發表 哎呀!真係好笑嘞,收錢嗰個居然重話人哋冇品喔!真係「惡人先告狀」咯!你緊係冇話你係清高啦,因爲你根本就唔知道么嘢叫做品德啊嘛,你淨係知道做人要夠賤格同埋市儈之嘛!收人哋錢之餘重夠膽話自己「唔係做生意」喔,真係做雞嘅都 ...

收吓你吧臭口啦,你出街食條雪條都要比錢啦,唔通你又話人賤咩?一味想不勞而獲,你仲衰過做雞。
原帖由 xiss 於 2008-8-5 13:23 發表 原來你就係喺道想引領呃分新時尚,將原本開放嘅粵協搞到商業味濃厚!想將自己嘅市儈陋習喺粵協道傳播,重居然夠膽喺道理直氣壯,真係稍有嘅無恥兼厚面皮! ...

廣东話都末嗡正,返鄉下拾雞屎啦,係呢道献世!
哗又嘈呀,重嫌我唔够多野做呀?
原帖由 雨夜街燈 於 2008-8-5 13:26 發表 收吓你吧臭口啦,你出街食條雪條都要比錢啦,唔通你又話人賤咩?一味想不勞而獲,你仲衰過做雞。

哎呀,真係好笑咯,一只小鸡鸡居然喺道话人哋:「你系鸡」喔,真系好笑兼可爱咯!
系啊,出街买雪条人人都要畀钱,我亦都唔会话人哋系市侩,点解啊?因为人哋生财有道,收钱合理。而你呢?发張帖人哋睇系畀面你,你居然重要收人哋钱喔。而且,论坛上嘅帖系论坛嘅资源,所有论坛会员都有权去睇,你凭么嘢设置障碍唔畀人哋睇啊?就好似,街上尐路系大家嘅,你试下走上街拦住条路,要尐人畀钱先畀人过呃,睇下人哋打唔打死你呢只贱鸡?!
重有,唔该你呢只鸡答返我求先嗰个问题:
你話論壇允許喔,噉樣點解論壇允許,一直以嚟都冇人搞收錢帖,大部分會員都願意搞免費帖願意一分一分噉樣積分,而你就咁樂此不疲一味收錢啊?唔通係你比其他會員都醒?不如話你比其他會員都賤!

原帖由 雨夜街燈 於 2008-8-5 13:29 發表 廣东話都嗡正,返鄉下拾雞屎啦,呢道献世!

哎呀,成堆粤语错字,居然话人哋廣東话喔,真系无耻到令人想笑咯!小鸡鸡。
原帖由 xiss 於 2008-8-5 13:33 發表 哎呀,真係好笑咯,一只小鸡鸡居然喺道话人哋:「你系鸡」喔,真系好笑兼可爱咯!系啊,出街买雪条人人都要畀钱,我亦都唔会话人哋系市侩,点解啊?因为人哋生财有道,收钱合理。而你呢?发張帖人哋睇系畀面你,你居然重要收人哋钱喔。而且,论 ...

你要我答我就要答你咩?你係乜誰啊,你不過係一只想不勞而獲連雞都不如嘅賤北姑,你有乜資格畀面人啊,你好有面咩?
畀钱先畀人过?设置障碍?真係九唔答八 [ 本帖最後由 雨夜街燈 於 2008-8-5 13:46 編輯 ]
我都未见过尐人收钱之余可以咁冇品咖。
有一个会员,外星人,佢一样会开收钱帖,但系我都唔会好似闹鸡噉样闹佢,点解啊?因为人哋知道当一个人面对收钱帖嘅时候表达一下不满系正常嘅!所以人哋就算系金卡会员高收钱帖,但系都唔会有人闹佢。
但系嗰只街灯下的鸡呢?居然连人哋表达一下不满都好似踩亲佢条尾(不过正常嘅鸡系冇尾嘅,证明咗呢只街灯下嘅鸡系一只唔正常嘅鸡),一开声就闹人,好似全世界都欠咗佢,人人都应份畀钱佢,唔畀钱佢嘅人就应该闹。呢只鸡真系霸道。
一只集无耻、市侩、霸道、唔正常、变态等多种极端病态症状于一身嘅鸡,的确系世间少有,居然都畀我撞到,真系难得啊
原帖由 雨夜街燈 於 2008-8-5 13:45 發表 畀钱先畀人过?设置障碍?真九唔答八

而你嘅行为就系噉咖嘞,所以你话你系唔系唔正常啊?
老实讲,我宜家唔话你精神有问题都唔得,畀我闹多几句居然就变咗自己话自己,话自己九唔搭八。睇嚟你应该睇下精神科。
重有啊,你都未答我问题:
我谂你都唔敢答咖嘞,等我帮你答啦
「因为我发钱寒,虚荣心重,想快啲成为高级会员,所以我要不择手段噉样抢钱,你哋唔抢系你哋蠢嗟,我系噉咖嘞,吹啊?」

重有啊,我话你都傻傻地咖,我紧系有面啦,如果我唔系有面过嚟,我就唔会夠胆喺道当面话你系鸡啦。傻仔(应该系傻鸡),噉样都唔知,重要问出嚟,真系畀人哋「冚」头埋墙重要傻hi啊,做鸡都可以做到你咁傻,真系玷污晒其它鸡咯。我怀疑你都唔知系唔系当年感染咗禽流感(唔会传染人嗰只)之后,医得唔汤唔水,所以搞到自己搞坏咗嗰鸡脑啊!
涉及人身攻击啰,我锁啦。

锁系冇办法之中嘅办法,个人不希望只有呢个手法解决问题。

我当然希望大家冷静理性发言,唔好互相攻击。
原帖由 小薏 於 2008-8-5 14:02 發表 涉及人身攻击啰,我锁啦。

唔緊要噃,比佢表演自瀆吓啦,佢晚晚要做都好辛苦嘅,

你班衰仔同我收聲啊~~~~~

大家坐低,飲啖茶,慢慢傾嘛~~~~~~

我開帖你地就幫我鎖帖,係米玩嘢啊~~~?!

楼主又搞紧乜?有排都未见过你。

另外,我终于明白为何 街灯 不再发言 —— 请睇楼上 厮厮 的言论。