QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3146|回復: 14

[八卦時聞籮] 恐怖!!!

主题:有几多个人知呢条新闻?恐怖.(阅666)----------广州市花都区芙蓉嶂水库,每年都有好几个人莫明溺水死亡。到最近有个高官的子弟与朋友一起到水库游水溺死亡,才发现惊天秘密!竟然是一条有三米多长,头有一米多宽的吃人塘鲺!宰割塘鲺后,惊人的发现:在其肚中竟然有人的骸骨!由于事件影响大,当地政府怕影响当地的旅游,下令封锁消息,但却有现场的人用手机偷拍的到捕捉的吃人鱼。。现在水库已经严禁有人下水,为恐会有另一条吃人鱼在水中。事情是这样的,当时高官的子弟和朋友等四个人租了条船,同时一并下水的,但高官的子弟就一下子沉下水。朋友就在隔壁拉到拉不住就这样沉下去了,另外三个人见高官子弟沉下去了好久都没有浮上来,马上报警,并派了打捞公司也没有找到尸体。经一个多星期后,尸体浮上来,但其尸首呈现万分惊恐的死状。见?到如此情况,身为高官的父母下令无论如何,都要彻查知道事情的真相,在当地公经国家安全局调查,经过分析,以前有几十人溺水死亡,估计水下有怪物,且大多数是此怪物在水下犯的案,派人下水检查,就发现了巨大的吃人鱼的踪迹,但因为水库太深,一时间难以下网为捕,决定用整只冻鸡做为鱼饵来诱捕.安就成了大案但该鱼十分狡猾,最后一武警出良策,不准任何人下水,不准投放任何食物在水中,同时改用活鸡下水,吃人鱼经不过一番饥饿,终于被活鸡吸引,浮出水面吃活鸡,在旁等候的武警见水中有异样,及时向水中开枪,吃人鱼有几处正中要害,在水面不断挣扎,武警及时撒网收网,拖上岸边看。。 轉自:http://bbs4.lexun.com
N個月前嘅舊聞囉,張像仲話PS過添,乜你唔知咩?
下~~~~??流噶~~~~~??
恐怖.
我唔知喔。。。
四樓位仁兄睇嚟可以成為你呃分檔副阿大啦喔~~~~
怪物鱼肉高官子弟系个别案件.
高官平日鱼肉人民系普遍现象.

原帖由 我阿媽個女 於 2008-8-2 13:39 發表 四樓位仁兄睇嚟可以成為你呃分檔副阿大啦喔~~~~

多謝妳擡舉,不過我就唔係咁志在嗰啲爛鬼分嘅,得閒上嚟噏兩句啫.

究竟堅定流咖?就噉樣睇幅相真係好真啊!食人嘅塘鲺?如果係真嘅話好得人驚喔!
原帖由 cingsan 於 2008-8-2 09:27 發表 身为高官的父母下令无论如何,都要彻查知道事情的真相,在当地公经国家安全局调查

呢句好假好誇張!國家安全局屬於中央直轄機構,就連省級部門都冇可能直接調動,花都區高官,頂多都只係縣級,有么嘢可能調動到國家安全局幫佢調查啊?就算係啊,都冇可能啦,國家安全局直轄中央,而且咁重要,有么嘢理由幫一個地方高官查呢尐私人事件啊!

原帖由 唔係人噉品 於 2008-8-2 13:56 發表   多謝妳擡舉,不過我就唔係咁志在嗰啲爛鬼分嘅,得閒上嚟噏兩句啫.

阿品兄唔使介懷我噏D乜噶,我傻噶嘛,傻人講D嘢通常都係唔經大腦噶~~~~~

呢度貴為吹水坊,唔吹又點水呢,唔水我又點自封水后呢~~?

講到水后,本水后都好快會成為「水母」喇,事關阿「水仔」就嚟出世喇~~~~

至於阿「水仔」係邊個呢~~??睇嚟都幾值得研究~~~~~

哇,噏起研究又令我唸起阿達文西,唔講又講講開又講,聽講有個叫達文西密碼噶喔,吖,唔知係點噶呢……

……………………

………………

原帖由 我阿媽個女 於 2008-8-2 21:24 發表   

阿品兄唔使介懷我噏D乜噶,我傻噶嘛,傻人講D嘢通常都係唔經大腦噶~~~~~

呢度貴為吹水坊,唔吹又點水呢,唔水我又點自封水后呢~~?

講到水后,本水后都好快會成為「水母」喇,事關阿「水仔」就嚟出世喇~~~~

至於阿「水仔」係邊個呢~~??睇嚟都幾值得研究~~~~~

哇,噏起研究又令我唸起阿達文西,唔講又講講開又講,聽講有個叫達文西密碼噶喔,吖,唔知係點噶呢……

……………………

………………

恭喜哂.......

原帖由 唔係人噉品 於 2008-8-2 21:37 發表   恭喜哂.......

你恭喜D乜啊~~??

原帖由 我阿媽個女 於 2008-8-2 21:43 發表   你恭喜D乜啊~~??

你個金叵羅吖嘛.

张相就系真既,不过,果条唔系塘蚤,而系沿海好常见既「鲸鲨」,好温顺,潜水员系好中意跟住ED鲨鱼游水。