QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2713|回復: 17

[純水無大礙] 请删除

欢迎喜欢广东文化的朋友来作客!交流!

Re:我搞了个QQ群:11965198

我觉得呢方面嘅嘢喺论坛交流更好,如果你有兴趣,可以喺度开一个版,你做版主喇。

谢谢了,我的上网时间不太稳定,不宜当自版主的

您可以做輔助版主,幫吓其他版主管理論壇。

试试看吧

你有對邊個板有興趣?

请你们把论坛管理好,把粗俗的人清理出去再说吧

唔好意思,我实在谂唔出边个系你所指嘅粗俗嘅人,请你讲明白啲。无谓大家估估吓,你噉样讲对论坛其他人唔系几公平。

作为管理员,对一个每天只得几十贴的工作量都没看完,这就是失职。如果你看过所有的贴子,就不可能说出这种话

顺德水蛇粥在2005-06-26 15:51:04說道:[br]作为管理员,对一个每天只得几十贴的工作量都没看完,这就是失职。如果你看过所有的贴子,就不可能说出这种话
我個人真的有點為管理員他們抱不平... 假若你認為這個論壇有"粗俗的人"冒犯了你的話... 我認為你應該直腸直肚地對那個人說出黎...而不是這麼故弄玄虛... 這個論壇有很大部分是熱衷於學術交流的粵語愛好者, 是我很佩服的, 即使像我這樣的, 粵語知識不及這裡的專家, 我都會以禮待人... em8:

顺德水蛇粥在2005-06-26 15:51:04說道:[br]作为管理员,对一个每天只得几十贴的工作量都没看完,这就是失职。如果你看过所有的贴子,就不可能说出这种话
1、首先,作为一个论坛嘅管理员,佢嘅工作唔系负责睇晒每日嘅所有贴,而系管理好个论坛。 2、即使真系有时间睇晒每日所有嘅贴,亦唔一定可以发现到你认为有问题嘅贴,请恕本人智慧唔够你高。 3、我钟意做人直接啲,讲嘢唔好转弯抹角,讲啲唔讲啲,好似猜谜语噉,大家都辛苦。点解你死都唔肯将你认为有问题嘅贴或者人清清楚楚噉讲出嚟? 4、呢个论坛系属于所有人嘅,并唔系为其中某一个人服务,希望你可以求同存异。如果你继续玩猜谜语,又或者对呢个论坛好睇唔顺眼,觉得呢度唔适合你,噉我都冇办法,请便啦。

管理员这种态度能管理好论坛?怪不得每天几十贴的论坛都管不来了

入了吗? 都没批你

顺德水蛇粥在2005-06-27 03:03:46說道:[br]管理员这种态度能管理好论坛?怪不得每天几十贴的论坛都管不来了
同你呢种不可理喻嘅人讲嘢,真系嘥gas。都系嗰句,如果你对呢个论坛好睇唔顺眼,觉得呢度唔适合你,噉我都冇办法,请便啦。

顺德水蛇粥在2005-06-26 11:32:50說道:[br]请你们把论坛管理好,把粗俗的人清理出去再说吧
第一,以我自己嘅標準嚟睇,我唔覺得喺呢個論壇度有邊個人係粗俗嘅。 第二,我哋係誠意邀請你當版主嘅,點解你會噉樣講嘢咖?眞係好失望囉。 第三,清理出去?你講呢一句好得人驚囉,點解你會噉樣諗嘢咖,完全理解唔到。 最後,希望你唔係存心破壞討論氣氛,唔係存心搵論壇麻煩啦!

就当全是我错好了,到此为止!

Re:我搞了个QQ群:11965198-highyun移-

desmond,我批左你入群啦 复你问题:《兴唐传》系粤语讲古大师的作品。

Re:我搞了个QQ群:11965198-highyun移-

我就幾想8卦下究竟邊個係粗俗的人,可以不動聲色就激走顺德水蛇粥, 仲要令到佢咁委屈, 不如顺德水蛇粥你開估, 俾所有人評下理都好, 俾大家為你討返個公道...