QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3862|回復: 6

史泰龙lambo

歌曲:史泰龙lambo
歌手:林子祥 专辑:最爱

作词:林振强 作曲:F.Mercury 编曲:郭小霖

Hey pretty lady 无谓再兜圈子
心痕难
aau时 别要收藏心意
堂堂情场英雄 难逃怀如小童
长期维持Macho 如史泰龙
ooh...ooh...史泰龙
Run to me baby 无谓再剥瓜子
心痕难
aau时 让我止痕一次

烈火心中冲冲冲
内心即将烧穿窿
烧到你面庞变红

你暗想我Kiss you 你暗想我hold you
你却装作够Cool 你却装作够Cool
Baby let me tell you Baby let me tell you
你再忍会痛苦 你再忍会痛苦
我更想要Kiss you 我更想要hold you
却要比你更Cool 却要比你更Cool
Baby let me tell you Baby let me tell you
我再忍会痛苦 我再忍会痛苦

Hey pretty lady 无谓再兜圈子
心痕难
aau时 别要收藏心意
烈火心中冲冲冲
内心即将烧穿窿
烧到你面庞变红

你暗想我Kiss you 你暗想我hold you
你却装作够Cool 你却装作够Cool
你再忍会痛苦 你再忍会痛苦
我更想要Kiss you 我更想要hold you
却要比你更Cool 却要比你更Cool

(边个直接贴埋条歌LINK上嚟?唔该!)

http://lxcyq.qishi.com/m/165109.htm

http://www.vvpo.com/baidu/142185.htm

OH YEAH!Jean又加咗! 哎吔,妳点睇到条LINK咖?

原帖由 外外星人 於 2008-6-25 17:11 發表 OH YEAH!Jean又加咗! 哎吔,妳点睇到条LINK咖?

「高」人自有妙法~~~

引用你嗰句——「唔話你知,等你心思思」~~~~

史泰龍唔係Rambo咩?國內譯「蘭博」,蘭花博覽會……

原帖由 淋直 於 2008-6-25 20:50 發表 史泰龍唔係Rambo咩?國內譯「蘭博」,蘭花博覽會……

冇错,不过佢系阿Lam,Lambo先会送货吖嘛!

查看文件

查看文件