QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3145|回復: 5

讲嘢声情茂,图片嚟添光;标题要超长,版主由我上!

本人喜推母语,被踢入会年余,奈何为人低调,甚少发言。但观察论坛日久,发觉唯欠图区,深感遗憾!纵观各大论坛,图如雪花人如潮,思量多日,觉我母语之家,可以图会友,今特献言:
        1、图区宜发展,人气来旺盛。图片贵精不贵多,适宜小区来管理:摄影部落、南粤采风、影视海报、奇趣怪异、气质美女、综合图库......
        2、上传上限要设置,不宜超过500k。特别照顾服务器容量,免升级,可链接。
        3、该区命名可采取投票方式挑选如下:精彩贴图、贴图区、图片区(呢啲好鬼行!)、图花岛、图园结义(边个有好提议继续,呢个捞头读会好拗口,我地就要咁先有特色,(*^__^*) 嘻嘻……)
        4、赏罚分明,水可以乱吹,精唔可以乱畀 (呢期严打,谨慎谨慎! ),边个发咸嘢,落闸 ......冇商量!
        做园林日久,美丑多见,有心归隐做次图花岛主(本人可能都比较逍遥,如果有岛主夫人加入共同致富,即刻选佢做图「花」。最好都系搵多个高手一齐,如果唔系删贴都会删到手软嘎。),未知各位大人允否?期盼ing......

强仔~哈哈,大家老友记,又见面啦~梗系第一个撑你啦~哈哈
 撐你!
樓主未當版主都經已出咗版規,可見躊躇滿志!支持你!

原帖由 kun6769 於 2008-6-12 22:25 發表 强仔~哈哈,大家老友记,又见面啦~梗系第一个撑你啦~哈哈

(*^__^*) 嘻嘻……记得有贴图区时多啲上嚟贴就得啦,特别要show下你啲作品啊!

重有,得唔得都多谢你哋支持先啦