QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: fslily

唱咗首一听就即刻爱上嘅歌!

原帖由 好心悒 於 2008-6-17 11:10 發表 满清十大××之××凌迟-_-||| 身材几索-_-|||

甄小姐確曾在98年香港金融風暴,人人無飯開的時侯為了經濟及事業突破而拍過這戲, 我都覺得很可惜!

但這套都算是大製作, 甄只有少少裸露的情節, 跟湯唯的<色戒>差不多, 比起湯唯同朝偉的床上戲, 這套很小兒科啫.....

她只此一次拍過 ,而且人家都是靠自己雙手賺錢養活, 不要歧視人吧!

原帖由 細蚊仔 於 2008-6-29 09:09 發表   

甄小姐確曾在98年香港金融風暴,人人無飯開的時侯為了經濟及事業突破而拍過這戲, 我都覺得很可惜!

但這套都算是大製作, 甄只有少少裸露的情節, 跟湯唯的<色戒>差不多, 比起湯唯同朝偉的床上戲, 這套很小兒科啫.....

她只此一次拍過 ,而且人家都是靠自己雙手賺錢養活, 不要歧視人吧!

讲得啱。点都系自食其力,好过啲寄生虫,靠滚钱滚粮票过日辰。

比較接近原裝的 karaoke巳放上youtube了
深夜港灣: 星光 ktv
http://www.youtube.com/watch?v=pIu0bPBmpf0

真是很有意境啊~

很经典~

好野。

Lili 小姐唱得好好聽~~~ラブラブ~~
甄楚倩几靓女,不过唔知边度祖籍!

楼主都唔错,不过已为人母。楼主哩种脸型,系佛山南番顺本地人其中一类,颧骨比较饱满。