QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2345|回復: 5

[八卦時聞籮] 潛水怕屈機.........

一班醜陋的支嗱人...

">

成首嘢都係用啲潮語嚟唱.

而家呢个时间系退潮期,所以基本上系乜都睇唔到嘅。

奉劝各位等多十个八个钟再嚟过——嗰阵包你哋高潮迭起,一浪接一浪!

………

歌詞

潛水 屈機怕金利來 O 嘴靠X 建聯 激喪勁頹
蒲點 撞鬼嚇死毒男 港女買衫最潮 今晚撻皮

串串貢 希希希 傳遞棒棒
Hea 兩 hea 下下下流賤格
誰願意用輪椅推聖火?

潛水 潛水 屈機總怕曾蔭權 O 嘴總靠X 建聯 呵呵呵呵呵呵 希!
硬膠 硬膠 乜叉都戴金利來 喪喊今晚瓜蒂落 嘩哈哈哈哈哈 希!

莫膠 莫膠 英哥想上位得米 抽水跑聖火擦鞋 呵呵呵呵呵呵 希!
硬膠 硬膠 跑得麼會一陣除 曾X 子退出宇宙 嘩哈哈哈哈哈 希!

硬膠 啦啦啦啦啦啦啦 啦啦啦啦啦啦啦 喎呵呵呵呵 希!
硬膠 啦啦啦啦啦啦啦 啦啦啦啦啦啦啦 喎呵呵呵呵 希!

喎~潛水~ 繼續潛水 繼續潛水 怕屈機!硬膠!硬膠!

(低音) 莫膠.. 莫膠...英哥想上位得米,抽水跑聖火擦鞋, 呵呵呵呵呵呵 希!
(低音) 硬膠 硬膠 跑得摩會一陣除,曾 X 子退出宇宙,嘩哈哈哈哈哈 硬膠~硬膠~

Hea 兩 hea 下下下流賤格
誰願意用輪椅推聖火?

潛水 潛水 屈機總怕曾蔭權 O 嘴總靠X 建聯 呵呵呵呵呵呵 希!
硬膠 硬膠 乜叉都戴金利來 喪喊今晚瓜蒂落 嘩哈哈哈哈哈 希!

莫膠 莫膠 英哥想上位得米 抽水跑聖火擦鞋 呵呵呵呵呵呵 希!
硬膠 硬膠 跑得麼會一陣除 曾X 子退出宇宙 嘩哈哈哈哈哈 希!

YouTube一般好慢!