余OK 發表於 2006-10-16 00:51:55

有網友誤以為發帖時喺主題標題嗰度需要自己寫上專題名,其實唔係,而係喺後邊嘅專題下拉框度選擇,否則會導致帖子表面分咗專題但實質唔係,敬請注意!

highyun 發表於 2006-10-13 23:59:24

發帖規則:請各位選擇好所屬專題

為方便資料整理,以及使版面更有條理,《粵語書院》部分版面設置若干專題,請各位發帖時對號入座,選擇好所發帖嘅專題類型。如果實在唔清楚自己嘅帖屬于邊個專題,就選“其它”。多謝合作!

dada 發表於 2006-10-15 08:18:24

<p class="MsoNormal" style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt; mso-layout-grid-align: none;"><span lang="ZH-TW" style="FONT-SIZE: 11pt; FONT-FAMILY: MingLiU; mso-bidi-font-family: MingLiU; mso-ascii-font-family: &quot;Times New Roman&quot;; mso-hansi-font-family: &quot;Times New Roman&quot;;">可唔可以將專題類型改為必選項目﹖</span><span style="FONT-SIZE: 11pt;"><p></p></span></p>

余OK 發表於 2006-10-15 09:22:48

我都認為專題一定要係必選,但又唔至於有人唔記得選而冇晒啱啱編輯好嘅帖子內容。

Anl 發表於 2006-10-16 06:58:54

最好將專題名提前,噉樣人哋就會容易見到。

金永明 發表於 2006-10-22 09:45:18

<p>请问下,会员名字能不能修改的?</p>

highyun 發表於 2006-10-22 21:39:36

<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>金永明</i>在2006-10-22 1:45:18的發言:</b><br/><p>请问下,会员名字能不能修改的?</p></div><p>注册名不能再修改,若你想用另一個名,請再注册過。</p><p>ps:以後發這種問最好到意見收集版另開主題,不要在此跟帖,多謝合作。</p>

Jay432706 發表於 2007-1-16 08:30:07

咦,是否有限制每日的发帖数,我点解发唔到帖了?

yang1988 發表於 2010-11-8 08:38:49

内容不错,很实用的东西,支持一下楼主,多多关照了

顶了~~

Signature----------------------------------------------------------------------------
We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit ugg boots ugg cardy ugg Tall ugg short UGG Bailey Button
頁: [1]
查看完整版本: 發帖規則:請各位選擇好所屬專題