QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 8819|回復: 10

發帖規則:請各位選擇好所屬專題

有網友誤以為發帖時喺主題標題嗰度需要自己寫上專題名,其實唔係,而係喺後邊嘅專題下拉框度選擇,否則會導致帖子表面分咗專題但實質唔係,敬請注意!
為方便資料整理,以及使版面更有條理,《粵語書院》部分版面設置若干專題,請各位發帖時對號入座,選擇好所發帖嘅專題類型。如果實在唔清楚自己嘅帖屬于邊個專題,就選“其它”。多謝合作!

可唔可以將專題類型改為必選項目﹖

我都認為專題一定要係必選,但又唔至於有人唔記得選而冇晒啱啱編輯好嘅帖子內容。
最好將專題名提前,噉樣人哋就會容易見到。

请问下,会员名字能不能修改的?

QUOTE:
以下是引用金永明在2006-10-22 1:45:18的發言:

请问下,会员名字能不能修改的?

注册名不能再修改,若你想用另一個名,請再注册過。

ps:以後發這種問最好到意見收集版另開主題,不要在此跟帖,多謝合作。

咦,是否有限制每日的发帖数,我点解发唔到帖了?
内容不错,很实用的东西,支持一下楼主,多多关照了

顶了~~

Signature----------------------------------------------------------------------------
We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit ugg boots ugg cardy ugg Tall ugg short UGG Bailey Button