QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11343|回復: 10

泰盛文化携手粤语协会隆重奉献

视频:高清摄制可变16:9画面(1.78:1)
音频:英语杜比2.0数字立体声(192K)
字幕:英语/简体中文(国语)/简体中文(粤语)
导演:迈克尔·艾普特 Michael Apted——《007:黑日危机》
解说:皮尔斯·布鲁斯南 Pierce Brosnan——《黄金眼》《明日帝国》《黑日危机》《择日再死》

隆重感谢权威粤语机构“粤语协会”提供粤语球员、球队字幕!

[此帖子已經被作者於2007-5-10 12:04:09編輯過]
犀利喎,咁先夠地道。
終於出咗,可以睇返我哋自己嘅作品。

点解唔截取一个有特色粤语嘅语句画面睇睇啊!好想睇啊!

不要用撈字 要求用正體中文!
支持 粵語譯名
居然有件咁嘅事??我都唔知添。
内容不错,很实用的东西,支持一下楼主,多多关照了

顶了~~

Signature----------------------------------------------------------------------------
We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act, but a habit ugg boots ugg cardy ugg Tall ugg short UGG Bailey Button