QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3920|回復: 10

(一歌兩唱) 愛是這樣甜 by 東加豆 + 繼續微笑

上星期在家唱 Karaoke 隨隨錄....^_^!!

?愛是這樣甜 - 譚詠麟
???? 曲︰盧冠廷
???? 詞︰盧國沾

???? 期望每朝早 起身一吻紅的臉
???? 共回味情夢最甜 新鮮早餐奉獻

?? *期望每朝早 返工衣著同挑選
???? 一切一切共分享 愛是這樣甜

?? #共做晚餐談笑 妳要呷醋我落鹽
???? 飯後妳織毛衣 還未著上都溫暖

???? 期望每朝早 起身一吻紅的臉
???? 共回味情夢最甜 當天報紙放身邊

???? 重唱 *

?? +住在這小房間 說說笑笑也纏綿
???? 但願我的旁邊 長伴有妳天天見

???? 重唱 #,+

[此帖子已經被作者於2007-5-3 21:57:23編輯過]

我发现同豆豆有好多相似地方,原来豆豆钟意的歌亦係我钟意的,支持豆豆!!!!!

顺便听听我的版本,很久以前都录咗。 [ 本帖最後由 继续微笑 於 2007-9-14 15:33 編輯 ]

丫....哈...又會真係咁岩既...

你仲有 d 似校長 feel 添丫...

咁樣 post 歌, 更加覺得好有交流 Feel 丫..^_^!!

你有冇唱過 天邊一隻顏丫?? 如果有,..一齊 Post ^_^!!

[此帖子已經被作者於2007-5-3 17:15:12編輯過]
QUOTE:
以下是引用tonkabean在2007-5-3 17:14:18的發言:

丫....哈...又會真係咁岩既...

你仲有 d 似校長 feel 添丫...

咁樣 post 歌, 更加覺得好有交流 Feel 丫..^_^!!

你有冇唱過 天邊一隻顏丫?? 如果有,..一齊 Post ^_^!!

好啊,如果你有天边一只雁的伴奏就发电邮俾我啦。

[em01]
QUOTE:
以下是引用继续微笑在2007-5-3 19:48:50的發言:

好啊,如果你有天边一只雁的伴奏就发电邮俾我啦。

[em01]

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=4B31556C7728FDDB

微笑先生

接招啦....哈..哈...

多謝兩位分享靚歌,睇落張新CD要設計番一首由兩位男女對唱嘅歌先得。
QUOTE:
以下是引用tonkabean在2007-5-3 23:05:11的發言:

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=4B31556C7728FDDB

微笑先生

接招啦....哈..哈...

好,我马上去领招。

[em02]

兩位唱得咁甜,出蕉又出得甜,真係要諗返首對唱喇

[em01]

哈..哈....我得意..好玩丫.....

多謝你地..

微笑先生...等你出 post, 我就來接....^_^!!

呢首歌仔俾到人一種尋找某種嘢嘅感覺,支持!