QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9039|回復: 10

[音頻] [轉貼]冷静啲啦!陈主任!(有字幕版)笑死冇命赔~儿童不宜

如果在线收听慢,请下载到本地收听!
点击下载 (建议使用迅雷下)

=======================================================

DJ:那噉正话亦都听过咗陈主任同大家介绍啦,那噉讲到呢一度就热线方面都比较踊跃啦,下边我哋抓紧时间马上接听吓收音机旁边听众朋友打来嘅咨询电话先。喂,你好!

陈主任:HI,你好!

陈主任:点称呼啊?

陈主任:er,而家喺边度打电话过来啊?

陈主任:而家有乜嘢问题帮到你啊?

陈主任:到来我哋医院就诊嘅患者朋友,通通臀部(其实系:全部)获得免药费治疗,既是治愈彻底为止。

陈主任:免妇科冲洗费!

陈主任:或者你直接来到我哋防治中心,你就可以获得臀面药费治疗,既是治愈彻底为止。

陈主任:有好多患者朋友日头就打电话到我哋医院来,佢话陈主任,我已经患咗呢个生殖泌尿系统疾病、性传播疾病!已经到医咗三年、五年、十年八年都医唔好啦!已经呢,医到冇晒信心啦,已经医到你冇钱噶啦,医到倾家荡产,医到买屋买楼,甚至医到老婆走佬!

陈主任:今晚我陈主任喺江门嘅直播室入边,同收音机旁嘅听众朋友,我陈医生对呢只疾病来讲,可以讲医1个就好1个,医10个就好10个!

陈主任:凡系10个男人,患有咗前列腺炎嘅,无论你带菌性嘅亦得,无菌性嘅前列腺炎亦得,10个男人呢就有9个出现肾精亏损、肾功能衰退。为乜嘢噉样讲?凡系未结婚嘅男人,都有一个性嘅幻想、性嘅幻觉。未结婚嘅男人就出现手淫过度、或者中意睇啲黄色录像啊。由于嗰只大脑性嘅幻想,手淫过度,结咗婚嘅男人就出现性生活频繁、性生活过度,所话呢佢就搞到呢,嗰条阴茎个海绵体,长期处于充血状态。就搞到周身攰攋攋,全身冇晒精神。有啲就出现尿频、尿急啊、腰攰啊、头晕眼花、四肢无力、手脚麻痹、腰酸背涨、耳聋、耳鸣、耳响、面黄晦暗、骨瘦如柴、胸闷胸匿、气触气喘。。。。。。

陈主任:有得而家随着社会嘅开放、社会嘅发达、自己家庭个富裕,有啲就冇比自己个太太知,又出外面搞搞震噶!有啲就包大奶二奶三奶噶,所话呢就搞得呢周身攰拉拉,有啲冇单止搞跨自己嘅身体,仲传染上一种性病!有啲感染上支原体、衣原体、淋球菌、梅毒、性病嘅性淋巴肉芽肿腹股高肉芽肿、有得搞得传染得尖锐湿疣、生殖器疱疹!

陈主任:痕痒得不了!到最后嗰只病症,静系自己嘅身上,甚至仲加重添!所以话呢?点解??治疗嗰只生殖泌尿系统疾病,性传播疾病点解收得噉嘅效果?嗰啲患者刚刚来到我哋医院呢度治疗,个个都得到噉理想,个个都得到噉满意。

陈主任:我哋首先要以,如果带菌性嘅前列腺炎,首先要以清湿灭毒、灭湿解毒、消炎杀菌。如果系嗰只肾精亏损型嘅,就要以生精、养精、藏精、补精、顾精、X精噶方法。

陈主任:噉,生精、养精、藏精、补精、固精、X精嘅药物就要落啲鹿肾、海狗肾、虎鞭、狗鞭、牛鞭,要落啲冬虫夏草、XXXX、*绒花、杞子,嗰几味药呢佢就能够起到益精壮阳、益精生水、益肾健脾,XXXXX、*绒花能够活血化淤,杞子能够清肝明目,噉样就帮患者医。你就系10年到20年嘅前列腺炎,冇得到OK嘅,你吃咗嗰几味药落去,你好快就得到彻底解决问题。如果边位患者,结咗婚,三年、五年、十年八年冇有生育能力嘅,你吃上啱先我讲嘅几味药落去,我要你生一胎就得一胎,要生两胎就得两胎。

陈主任:除非你冇想生。如果边位患者不幸感染上嗰只支原体、衣原体、淋病、淋球菌感染、梅毒、XXX、性病嘅性淋巴或者有尖锐湿疣、生殖器疱疹,你又医三年、五年、十年八年都医唔好嘅,你同我落啲蛇毒素,蛇毒素佢就能够以毒攻毒、清湿灭毒、灭湿解毒,佢就把你身上所感染到嘅一切病毒,通通杀死排除体外。如果边位患者对患有嗰只妇科炎症,即是念珠菌、阴道炎、滴虫性阴道炎、即是白带多,白带好似豆腐渣噉样有腥臭味,有痕痒得不了嘅,你同我落啲蛇毒素、蜘蛛素、蜈蚣素,亦都系同样以毒攻毒、清湿灭毒、灭湿解毒。如果边位患者对患有嗰只宫颈炎、或者宫颈一度霉烂、二度霉烂、三度霉烂,甚至到咗四度宫颈癌冇得医嘅,你同我落啲大量嘅XX俗话所讲有XX冇XX,有XX冇XX,有哪吒冇XX,如果边位患者对患有嗰只呢阳痿、早泄、阴茎短小,阳痿症状嘅,从来都冇起得头嘅,采老婆面前、采女朋友面前都系低头嘅,你同我呢,落啲 XXX,XXX佢能够起到温肾助阳,今晚吃落去,冇使半夜佢就醒过五更鸡冇咁醒噶窝!如果边位患者对患有嗰只呢阳痿、早泄、阴茎短小,阴茎短小就要落啲震哥,震哥佢就能够起到增粗增大增长,嗰只早泄嘅,或者晚头有梦精遗精嘅,得两公婆行埋冇够两分钟就搞掂呢单嘢嘅,你同我呢,落啲金英子、五培子、五味子、XX,嗰几味药佢就起到生精、固精、养精。好啦,你就把我啱先以上所讲到嘅一切药物,通通执返回来,以十剂嘅药物,浓缩成一剂。

陈主任:你如果呢,真正得冇到OK嘅,得冇到解决问题嘅,今晚你听到我陈主任嘅节目之后,我希望你鼓起勇气,同收音机旁嘅听众朋友,可以理直气壮噉讲一句,系完全有得医噶!

陈主任:你到江门汽车总站之后,你就喺车站里面往回走200米红灯右转弯,喺车站里面呢乘坐100文公交车,到腹股沟呢个站落车,落车直接拨打电话来123-5678,无论你系贫穷富贵,有钱冇钱,到来我哋医院就诊嘅患者朋友,通通臀部(其实系:全部)获得一包穿心莲都系一文鸡银钱一包嘅,不过只收返佢药物基本制作费、专家会诊费、尖锐湿疣免除费、全电脑荣光高新科技嘅检测仪检测费。自从今日起,到13月38号止,我哋节假日都冇上班!

DJ:好嘞,亦都就听过咗几位听众朋友咨询之后,就睇返我哋今期嘅节目时间方面亦都系差唔多啦,好嘞,陈主任要到听晚嘅同样时间再见咯窝,恩,拜拜!

陈主任:恩,拜拜!

========================================================================

[此帖子已經被作者於2007-3-21 2:40:39編輯過]

聽咗頭兩段仔就聽唔落喇。

正啊!笑到碌地!笑到肚痛!
好好笑。陳醫生洗唔洗0甘激動?

wai仔走宝喇~哈哈~

得闲听吓,当娱乐都几唔错啊~呵呵~几鬼死讽刺啊~

超級爆笑,不過嚴重懷疑段對白係專門爲錄音而講,“到13月38号止”呢句好明顯係語音合成。

剪切出嚟嘅啫,聽聽最後一段:

陈主任:你到江门汽车总站之后,你就喺车站里面往回走200米红灯右转弯,喺车站里面呢乘坐100文公交车,到腹股沟呢个站落车,落车直接拨打电话来123-5678,无论你系贫穷富贵,有钱冇钱,到来我哋医院就诊嘅患者朋友,通通臀部(其实系:全部)获得一包穿心莲都系一文鸡银钱一包嘅,不过只收返佢药物基本制作费、专家会诊费、尖锐湿疣免除费、全电脑荣光高新科技嘅检测仪检测费。自从今日起,到13月38号止,我哋节假日都冇上班!

先聽內容,尤其系數字就會發現……

哈哈哈~~~~笑死我啦!!!

娛樂性十足!

好搞笑

陈主任:有好多患者朋友日头就打电话到我哋医院来,佢话陈主任,我已经患咗呢个生殖泌尿系统疾病、性传播疾病!已经到医咗三年、五年、十年八年都医唔好啦!已经呢,医到冇晒信心啦,已经医到你冇钱噶啦,医到倾家荡产,医到买屋买楼,甚至医到老婆走佬!

“买屋买楼”?“卖屋卖楼”?

果个陈主任,真系厉害,睇黎,巨D性病知识好渊博。果个听众,都好犀利姐,甘呕心D事都做得出?!要有顽强意志先可以坚持到底。吾信,你自己试下,如果你可以一口气听完,我[em17]

?

[em09][em10][em11]
我分咗十次嚟聽。