QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5415|回復: 13

[其它] 《咬文嚼字》1999-2003合订本

《咬文嚼字》並唔係因為舊年嘅傳媒炒作而第一次出名,本人好早之前即學生時代就好關注呢本小雜誌,每年嘅合訂本百分百必買,此刊物係糾正中文各種毛病嘅最佳良方。錯過咗前幾年合訂本嘅朋友今次有福嘞,準備咗PDF版畀你哋共享:

[UseMoney=500]ftp://xpinran:xpinran@60.190.126.56/ywjz.rar[/UseMoney]

[此帖子已經被Ultra於2007-3-13 1:52:30編輯過]
已经偷咗嚟下载[em01]
已经偷咗嚟下载,多谢晒ok兄先!
[em04]我幾時先有得下載啊?[em48]

畀啲心機搵大錢啦,粵語協會畀咗好多機會過大家發達,要好好把握機會。

其實我哋應該創造更多就業機會。

版主发帖都系同会员一样金钱积分啫,边度有例外~除非使横手[em01]

PS:你定嘅价钱又实在太高嘅~我都系有2000零咋

我有人冇嘅資源一定要設個價高啲,唔係點體現佢嘅珍貴性呀?
  支持原創資料。

以下內容需要花費現金500才可以瀏覽,您只有現金386,無法購買。

我要努力搵錢!

QUOTE:
以下是引用淋直在2007-3-19 12:21:13的發言:

以下內容需要花費現金500才可以瀏覽,您只有現金386,無法購買。

我要努力搵錢!

我都要投資多啲項目,we2大銀!

下咗就要破產啦!!? (啲錢唔易賺啊) 家下揾食艱難!!

可唔可以私人醒畀我啊!!

哈哈???????

希望大家唔好走宝啊!
回覆 1# 余OK
唔該,,我想要呢個合訂本呀,,,可唔可以俾我呀??!謝謝