QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5172|回復: 12

[視頻資料] [求助]張達明、吴君如-兩篤笑BT下载求種啊~

就繫呢隻啦~~邊為肯仗義下做一晚種啊!!!BT下~~~唔該!!!

据我所查,为上年年中,渔人之家压制发布,请移玉步到渔人之家求补档吧~好吗?
【檔案大小】 : 570mb
【影片格式】 : rmvb
【發音語言】 : 粵語
【字幕語言】 : NONE

Show Length: 2 Hours 8 Minutes
DVD to rmvb:570mb

A Man & A Woman Talk Show - 全港首個男女組合楝篤笑, 話題引人入性, 保證笑破肚 [壓軸嘉賓劉德華]

全香港最有今生冇來世男女破界組合︰俊男強達明、才女吳君如,乾柴烈火舞台上勢必爆出歡樂風暴,敢講、敢玩、敢笑、敢死,一於玩大佢。
絕強組合以棟篤笑、處境劇、Rap Talk、瘋狂遊戲、互動即興、深情對話,同渡聖誕,倒數新年。

最新男女愛情攻略,十三妹連同宋狀師幫你出啖氣,情慾散打王大賽,做個至High識High永遠High的人。論盡香港『瘋』狂『流』的事情,娛樂圈離譜對話實錄,一個人幾慘都可以笑十分鐘速成法,全港著數消費大全,香港創世紀成人性教育,吳君如,張達明人生攻擊大迫供,全城十大熱門話題秘密檔案,辦公室防狼術。
唔該曬~不過漁人已經求咗成個月咯,所以先上嚟搏下咋!!

我都想要阿 thankyou

算啦,漁人沒人補種啊!!!!!

好看啊  我也想要

bt就系如此,热门最好~有效期唔会过几个月,睇到啲长期有种嘅都系有网站好心人支持而已咋
[em04][em05]
甚么来的, 看看 !

我揾到了!!

你睇下得唔得?

唔得唔好怪我。。

[此帖子已經被作者於2007-3-23 14:30:09編輯過]

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

dddddddddddddddddddddddddddd
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv