QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4777|回復: 10

巴士阿伯片段(兒童不宜)

Re:巴士阿伯片段(兒童不宜)

係「巴士阿叔」。

呢段嘢最近好红,上埋香港有线新闻,可能因为个阿叔劲似林尚义。最经典嗰句系“你有压力,我又有压力”。 呢个网址有好多关于巴士阿叔嘅搞嘢片断: http://www.youtube.com/watch?v=pkkeyb6gir4&search=%e5%b7%b4%e5%a3%ab%20%e9%98%bf%e5%8f%94%20%e5%b7%b4%e5%a3%ab%e9%98%bf%e5%8f%94%20%e5%b0%91%e7%88%ba%e5%8d%a0%20dj%20903

鬧劇~~em2:個阿叔幾funny, 個男死撐 我聽埋電台訪問個男仔同新聞添~ em2: 重有o個d remix 版真係幾有創意~ 不過估唔到dada~都會睇呢啲片段~ em13:

我喺咁遠﹐的確唔識電影電視節目﹐無意中睇到啫。 個後生仔好慘。

呢条片已经上咗卫报同纽约时报,扬威海外 em3: 好多外国人要求加上英文字幕 更加估唔到嘅系dada都对呢条片有兴趣 em2: “你有压力,我有压力”、“有压力,未解决”已经成为年轻一族嘅手机铃声 http://www.tokai.hk/alvin.mp3 呢个系访问片中主角嘅电台节目,发觉嗰个后生喺度马后炮

笑到碌地 ,士多啤梨 ! 阿叔嚇人 ,抑或寸人 ? 道歉搓手 ,還想郁口 ! 青年無奈 ,士多啤梨 ! 每次食 士多啤梨 時 我都會 想起甚麼是否互相尊重 ! 每次食 士多啤梨 時 我都會 想起何謂反面教材 ! 每次食 士多啤梨 時 我都會 想起這個世界還須要我們去改造!

重之就有嘢未解決.....

佢老味屄吖。幫個學生哥爆粗先得。

笑到碌地 ,士多啤梨 ! 阿叔嚇人 ,抑或寸人 ? 道歉搓手 ,還想郁口 ! 青年無奈 ,士多啤梨 ! 朋友,每次食士多啤梨 時, 你又會到甚麼呢 ?

我至中意系佢讲"我条野唔系你老母果度" em11: