QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 雨夜街燈

[感情人生] 一篇講述廣卅人嘅無奈的文章

哎……我屋企系中山七,搭完棚之后米比人爆格咯!屌!
panfree 發表於 2010-8-3 11:04

OMG,保重
唉.廣州都已經同以前唔同曬啦.好多嘢都拆曬變曬嚕...
不過都無辦法啦...
家陣凈喺希望快d可以搞掂個亞運...唔使日日都又整路又塞車咁.仲成日聽到人話俾人爆竊.真喺折磨啊...
panfree 發表於 2010-8-3 11:04

有人話,屋企畀賊仔爆咗十幾次...
畀人爆得多就有錢?畀人姦得多咪要畀人話姣?!唔好彩嘅嘢人人多少都會撞到,咪攞人嚟開心啦!
在偉大的 天朝地下,屁民沒有表達反對的權利!!只有被人強姦~~
唔知對你等有冇影响?
雨夜街燈 發表於 2010-7-28 14:46

由第2分鐘睇

拉链路:好地地,掘烂地。TEE

拉链路:好地地,掘烂地。TEE

拉链路:好地地,掘烂地,tee。

今日听到两个bus司机倾偈:

「条路塞到!成日整!」

「而家兴啊嘛,好地地,掘烂块地!」
廣州亞運都唔係廣州人亞運,不如叫中國亞運啦!
由第2分鐘睇
外外星人 發表於 2010-8-4 16:46

講得頭頭是道,啱聽
搞乜仑亚运呀~?!汶川地震都未恢复~灾民都未安置好!今年又水灾!灾后的重建、灾民的安置问题...等等!国家正府,搞好未啊?仲搞咁仑多「运动会」!浪费我地百姓嘀纳税钱!近年天灾人祸,仲搞咁仑多无谓野!正一「屌那妈」.....!
我地作為廣州人忍氣吞聲只是爲了生活,但是當權者得寸進尺,借亞運之名行齷齪之事,系都要將我地逼入絕路,有d野遲早要還的,看住啦
沒能力沒腦的正府都是喜歡攪運動的...勞師動眾...勞民傷財
就好似香港正府一樣....