QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4389|回復: 13

點解要刪我《紀念Look Sea文混廿周年!》呢張Poss吖?

點解要刪我《紀念Look Sea文混廿周年!》呢張Poss吖?犯咗咩發吖?為Look Sea祈禱都唔啱?!
原帖由 紮那魯剛多 於 2009-6-4 21:40 發表 點解要刪我《紀念Look Sea文混廿周年!》呢張Poss吖?犯咗咩發吖?為Look Sea祈禱都唔啱?!
又話伺機在香港,都唔知驚咩…
係咪呢度有GUNGCAANDONG臥緊底……

DEMOCRACY

原帖由 ren1981 於 2009-6-5 11:05 發表 係咪呢度有GUNGCAANDONG臥緊底……

唔單止有GUNGCAANDONG嘅臥底, 重有網上嘅WATCH DOG 及撈共 嘅 2, 5 Sons

粵恊曾一度遭到封網, 為了粵恊生存, 唯有出此劣策. 

非常欣賞樓主嘅情操. 非常支持佢 紮那魯剛多 此舉 !

Fight for Democracy, Fight for Liberty, Fight for Human Rights !

好一个「睇海」,i like~~~

Del咗我覺得係意料之中。

原帖由 광동왕국-08 於 2009-6-5 18:31 發表   

唔單止有GUNGCAANDONG嘅臥底, 重有網上嘅WATCH DOG 及撈共 嘅 2, 5 Sons

粵恊曾一度遭到封網, 為了粵恊生存, 唯有出此劣策. 

非常欣賞樓主嘅情操. 非常支持佢 紮那魯剛多 此舉 !

Fight for Democracy, Fight for Liberty, Fight for Human Rights !

你隻手指邊度搵返嚟咖?幾得意噃!

原帖由 cingsan 於 2009-6-5 08:42 發表 又話伺機在香港,都唔知驚咩…

驚你第日要用free門先上到嚟。

Always be a V shape

原帖由 外外星人 於 2009-6-5 22:15 發表 你隻手指邊度搵返嚟咖?幾得意噃!

哈囉 ! 夜歸人!  噢 ! Sorry , 唔系啞,  系哈囉 !外星人, 你好 ! 好耐冇見噃 ! 隻手指系由

為民主,自由,人權而奮鬥處得嚟咖 !

It came from " Fight for Democracy, Fight for Liberty, Fight for Human Rights "!

當你回貼時,喺黙認表情嘅框框第 2 頁就搵到咖喇 !

順便代我向你的行星朋友問好 !

Good bye ! God bless you !

冇你隻咁大喎!啊,唔記得話你知,我係外外星人,唔係外星人!

要用free門先上到嚟就無謂啦,重要教大家點樣爬牆,要翻越我哋偉大嘅防火長城唔係人人都識呀!所以敬告樓主以後要以粵協同廣大熱愛粵語嘅朋友嘅利益為先,Freedom is not free!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

無奈

睇嚟仲要勞力

打錯咗

努力

普世價值

現在尚未成功,仍須繼續努力 !

此普世價值觀,在遠古中原大地上有智慧之先民,早已提倡,並非舶來貨

常言道: " 民為貴,君為輕,社稷次之 " 及 " 國以民為主 "

可惜歷代王帝及統治者大部份都貪恋權勢利養,失卻王道.置諸庶民水心火熱,苦不堪言.

雖是時勢險惡,困難重重,终會打破!

辦法總比困難多 !莫氣餒 !要堅持!

能具此心,必可得到最後勝利 !