QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3304|回復: 7

年度风云人物提名帖

2008年,粤语协会死过返生,论坛注册会员突破五位数,发帖数月月创新高,会员屡有佳作、屡有佳绩,见报者众。系时候选举年度风云人物喇!

我提名:

豆豆(网名tonkabean),事件:《頭條新聞——采訪東加豆》;

highyun,事件:《70'80'90'爱广州 我有我方式》;

南汉,事件同上;

阿展(网名gzshuzha),事件同上;

高妹(网名lovesurewin),事件:以一帖《新人報道!各位前輩大家好》入选「被回覆最多的主題」;

卢总,虽离开论坛数十日,并自动放弃版主之职,但仍以单日发帖量超过五百而刷新论坛纪录。

嘩!!!過癮!!
係咪應該有個頒獎典禮?。。。好似金像獎噉。。。
原帖由 Jean 於 2008-12-1 09:53 發表 係咪應該有個頒獎典禮?。。。好似金像獎噉。。。
獎銀紙至實際,妳出!!哈哈

應該加多三個:

嘔茶,幫粵語協會喺香港重生。

阿煎,入嚟之後,唱咗好多好歌,又建立咗粵協江浙滬分舵。

外星人,入嚟短短一年,吹水量躍居論壇榜首。

年度大事回顧

提名兼頒獎之餘,月底或年頭記得寫埋今年嘅大事回顧啊,我寫咗兩年,今年喺時候搵第個執筆:

2007年粵語協會大事回顧
  2006年粵語協會大事回顧

点解系时候揾第个执笔嘅?

今年就系转移服务器,上报纸,组织新版输入法等事情啩~其他冇乜印像

重有就好多咗好多前辈/长辈加入。

投票帖快啲整过几个选项嚟投票先好啊

开咗投票帖喇!

2008年度风云人物由你柬!》

↑

请厾入呢个网址查询!