QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3933|回復: 4

[其它] 平南话RAP完整版

http://tv.mofile.com/IVUNX8XZ/

你根本某本事 仲要出来扮大哥 反正只要打得大把人就叫你做大哥 穿住一条喇叭裤配埋一件紧身衫 我*你感都得 我真系睇你吾顺眼 你以为牙牙扎扎就系好有型啊? 原本平南大哥裹形象被你地整到感7样 仲要讲你有个偶像叫做什么周杰伦 (不知不觉你已经离开我) **** YOU!! 只年代只要袋儿有钱就可以做大哥 你讲你几有钱 d都系假7话 叫帮兄弟裸家伙来打身你 偷扼拐骗随便出手就有旧几两旧水 到底平南的治安出开咩嘿问题 所谓燕湖派出所 不过系一帮老湿儿 你穿住套制服又代表你系老几 要我向警察学习我不如睇下世界杯 你裹偶像周杰伦 正斗 一木瓜 我叼唱歌裹水平好象比我阿妈仲差 好采平南发展已经开始国际化 等我地睁大双眼睇 村佬牙嘿扎 周杰伦 散! 谢霆锋 散! 平南裹村佬我叼你老母閪 以你感样裹形象你就以为你好7威 飞车党 哈!开住摩托 好威风 唔系睇死你 快D去行街 唔系睇死你 你当我地系漏噶? 唔系睇死你 哈哈…有钱系大哥 唔系睇死你 你纳我只脚讲啦 村佬一个两个三个四个个个扮明星 但系在新宝跳舞就好像只猩猩 点蚊跳来跳去都觉得你好象有病 我听不到 来自周围真实的声音 为开抠只妹儿 仲要使D银纸 任巨昆你买裙买衫买裤 像只傻佬 任巨摆布 就像系一只跟尾狗 你吾有感觉咩 仲系你讲吾出口 裹d妹儿就留比你自己去抠 抠种妹儿使钱就好嘿 多7余 我无爽 啊种妹儿就只有一个字,贱 d就系 我为咩要裸住只米 对住我部显示器 一只癫佬咔儿都要r@b 你叫我去死 都怕你无够水 hip-hop就系我裹手rap就系我裹脚 我顶住公安局裹一股力量 到处发癫 既然村佬裹数量都系越来越多 派出所就系你裹咖啡吧 你都吾识只死裹 如果你都系村佬的一份子 等我睇你去到新宝扮演猴子 唔系睇死你 快D去行街 唔系睇死你 你当我地系漏噶? 唔系睇死你 哈哈…有钱系大哥 唔系睇死你 你纳我只脚讲啦 唔系睇死你 带你去宇宙 唔系睇死你 上网就系种享受 唔系睇死你 你吾识上网? 唔系睇死你 感你番村耕田啦~ 到处有村佬村婆担住支烟开住嘉铃儿 巨地咩都无做就像过街老鼠 开部嘉铃快到飞起D系巨地最高兴 再把头发留到嘴巴以为好嘿有型 简直嘿话 D系乜野道理 真系好嘿7丑到底你想整咩? 你又某相貌又某银纸又某驾驶证 随便交警一声命令随时可以捉住你 某事好吃懒做 就系咔儿d死村佬 一堆无能裹交警 巨地见钱眼开 比张红色毛泽东巨 啊~你可以扯啦~ 多唱两句 *****啊首歌 叼 我都无知道你感样做系为开乜野 你讲 为开维护平南善良裹风气 mutha****a…好伟大裹村佬 但是我mc叮当根本吾想叼你 唔系睇死你 快d去行街 唔系睇死你 你当我地系漊

唔該晒

平南晑乃?

廣西平南