QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4230|回復: 7

[其它] [转帖]笑0下啦

10 條問題 標題: 1. 睇三級片同睇烹任節目有乜野相同既地方呢?? 2. 乜o野人天生得一隻手? 3. 最遲鈍的魚是甚麼魚? 4. 一隻青蛙,五隻蚊和一條蛇放在一起,共有幾多隻腳? 5. 一個人由10呎高同1呎高跌落黎有咩分別? 6. 著o左潛水衣可以潛水,著o左跑鞋可以跑步,咁樣,著乜o野可以飛上天? 7. 牛奶放係邊永遠都唔會發毛? 8. 有甚麼東西有三個口,你有我都有? 9. 甚麼生了毛代表己經成熟 10.深海中有一隻鯊魚不小心吞下一顆綠豆,瞬間牠變成了....?

Re:[转帖]笑0下啦

9. 甚麼生了毛代表己經成熟 em9:

1. 有得睇無得食 2. 不求人 3. "慢"魚 4. 一隻都無 (青蛙吃蚊,蛇吃青蛙) 5. 10呎:哎呀 --> boom, 1呎:boom -->哎呀 6. 雀仔 7. 自己個肚 8. 褲 9. 粟米 10. 綠豆鯊 em4: em4: em4: em4: 雖然有d聽過...亦有d 無聊左d 添~ 但我最鍾意---> 5. 一個人由10呎高同1呎高跌落黎有咩分別? 5. 10呎:哎呀 --> boom, 1呎:boom -->哎呀 em2: em2:

由 highyun 既圖案就知佢............................ em14:

highyun 佢不骝都系甘架啦!

死肥猪,成日窒住晒! em20:

本版禁止互相謾罵~~~以及人身攻擊呀!!! 版主你要做個好榜樣~~

太上王嚟咗,走人 em1: