QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5726|回復: 15

[集體回憶] 感動的歲月(睇下我哋嘅集體回憶)

<embed src="http://player.youku.com/player.php/Type/Folder/Fid/1531452/Ob/1/Pt/0/sid/XMjIzMTEyMTI=/v.swf" quality="high" width="480" height="400" align="middle" allowScriptAccess="allways" mode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

<embed src="http://player.youku.com/player.php/Type/Folder/Fid/1531452/Ob/1/Pt/1/sid/XMjIzMTE3MDQ=/v.swf" quality="high" width="480" height="400" align="middle" allowScriptAccess="allways" mode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

<embed src="http://player.youku.com/player.php/Type/Folder/Fid/1531452/Ob/1/Pt/2/sid/XMjIzMTE5MjA=/v.swf" quality="high" width="480" height="400" align="middle" allowScriptAccess="allways" mode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

试下点?

果然掂! 睇睇

至钟意IQ博士!

重有叮当啊!「叮当啊,谁都喜欢你,小猫也自豪!」

「边度都有阳光!」

至憎《蜡笔小新》——放风筝,唔放纸鹞!

而家个个都系忍者——龟。哈!

原帖由 外外星人 於 2008-6-27 18:49 發表 果然掂! 睇睇鲜!

點樣搞嘎  次次都剩係發到連接 發5到視頻?

一样嗟!边个发都一样嗟!大家睇到咪得咯

「一定唔会车亲人!」

而家啲学生就唔轻松啰!

资料来源弥足珍贵,建议粤协自己永久保存呢个视频,以免第时无得睇。

向制作呢个视频嘅作者致敬——一个真正嘅无名英雄!

一个睇到你又喊 又笑 嘅视频——我想买呢个光盘——建议粤协尽快与原作者取得联系,制作呢个视频嘅光盘出售,卖畀嗰啲想收藏嘅人。

對於啲革命歌曲,我覺得好反感,因為細細個就覺得啲歌好造作

鐵達時個告白好正,而家睇唔到啲咁正嘅告白喇

原帖由 Lucciora 於 2008-6-27 22:10 發表 對於啲革命歌曲,我覺得好反感,因為細細個就覺得啲歌好造作鐵達時個告白好正,而家睇唔到啲咁正嘅告白喇

呢个系历史,故此畀大家一个回忆:

你曾经受过嘅教育系点,而家又系点。——值得珍藏。

原帖由 外外星人 於 2008-6-27 21:16 發表 「一定唔会车亲人!」   而家啲学生就唔轻松啰!   资料来源弥足珍贵,建议粤协自己永久保存呢个视频,以免第时无得睇。   向制作呢个视频嘅作者致敬——一个真正嘅无名英雄!   一个睇到你又喊 又 ...

邊個視頻啊?

原帖由 外外星人 於 2008-6-27 22:15 發表   呢个系历史,故此畀大家一个回忆:你曾经受过嘅教育系点,而家又系点。——值得珍藏。

好嘢就話珍藏啫,受撈檔敎育洗腦都話要珍藏,真係服咗你........

做个勇敢岭南人,热血灌醒我粤魂。

原帖由 葉牛熟儀 於 2008-6-27 23:20 發表   好嘢就話珍藏啫,受撈檔敎育洗腦都話要珍藏,真係服咗你........

毋忘过去,毋忘历史。

我转贴到我嘅QQ空间

好正啊~~!!!!!!

原帖由 葉牛熟儀 於 2008-6-27 23:20 發表   好嘢就話珍藏啫,受撈檔敎育洗腦都話要珍藏,真係服咗你........

我不嬲都服得佢好交關!

每逢聽到某啲歌曲,我就想大叫一聲 收皮!
細個嗰時覺得好leung好難聽.
大個覺得又撈又假.