卢总 發表於 2007-8-14 17:35:39

今个月再搞聚会,意下如何?

<P>继上个月搞过一次聚会之后,又有好多新嘅构思同设想。</P>
<P>鉴于新形势同新发展,好有必要揾大家再次深入商讨。</P>
<P>初暂定聚会时间为今个月最后一个礼拜日,有咩意见或者建议不妨直说!</P>

余OK 發表於 2007-8-14 18:14:19

去西關嗰頭啦,反正前嗰牌唔少人提出想去。

卢总 發表於 2007-8-15 08:10:41

你欢喜啰!有咩好嘅location不妨直说!

柳寻风 發表於 2007-8-15 13:36:55

<P>唔....有嘢想讲....</P>
<P>1.集合地唔好离聚会地太远.</P>
<P>2.其实先确定人数,哩样嘢应该问题唔大?无谓等人阻大家时间.(上次我无留电话,结果按时到达揾唔到人,又无电话打,搞到好被动)</P>
<P>3.大家时间宝贵,系咪好应该讲下效率?先讲晒个主题,再讨论。唔好边讲边讨论,讲到天黑都未收得皮。</P>

tea 發表於 2007-8-15 22:27:20

<P>唉,到现在都还没有搞,看来我是无缘参加了。</P>
<P>&nbsp;</P>

卢总 發表於 2007-8-16 04:21:50

<P>你都唔知,今年立春嗰次集合嘅地点离聚会嘅地点都唔近;</P>
<P>先确定人数呢家嘢似乎唔多实际,而且有啲人出名例迟,有啲人会临时放飞机,有啲人又会临时加入,所以只可以参考,唔可以作准。至于你有份出席嗰次,你唔系按时到,而系早到,但搞错咗地点。而我系准时到达,应该早啲到嘅某人就迟咗少少……</P>
<P>主题稍后会公布,以便大家做好充分嘅准备工作。(乜你想收皮咩?)</P>

baleeto 發表於 2007-8-16 18:23:47

<P>聚会?</P>
<P>好</P>

芬1012 發表於 2007-8-20 22:26:03

<P>預埋我先(可能有兩個人)。</P>
<P>有幾多人啊?喺邊度啊?幾點啊?使唔使Book 場咖?</P>
<P>建議擺個捐款箱喺度。</P>

柳寻风 發表於 2007-8-21 02:17:26

..............

芬1012 發表於 2007-8-21 04:30:16

<P>你笑乜嘢啊?</P>

柳寻风 發表於 2007-8-21 20:06:00

<P>无嘢无嘢,楼上,(我加咗你个MSN噤耐,点解一直见唔倒你嘅?)</P>
<P>我笑你话咩“Book 場”同“捐款箱”芝麻。。。</P>

芬1012 發表於 2007-8-21 20:52:11

我係認真咖。

柳寻风 發表於 2007-8-21 21:12:04

回复短信失败.等下再试试。

芬1012 發表於 2007-8-24 01:39:34

點解等咗咁耐都冇下文嘅?

卢总 發表於 2007-9-1 05:46:42

<P>由于庶务缠身,加上想就返一啲身为大学生嘅网友,现暂定9月9号聚会,大家认为点?</P>
<P>9月9号长长久久吖嘛,大家有咩意见?</P>
<P>地点大家有咩好提议?</P>

饅饅 發表於 2007-9-1 06:08:13

<P>咁地點,詳細時間都未決定...</P>
<P>要人點去參加呢?</P>

卢总 發表於 2007-9-1 07:23:33

作为“闻煮档档魁”,当然系要以身作则,征询咗大家嘅意见先啦!

Lucciora 發表於 2007-9-1 22:59:24

閉關修煉,出席不能

羊城惜花人 發表於 2007-9-2 01:08:34

我軍訓9號早上九點車返,盧總,呢兩日快啲定好準確時間同地點~我睇吓出唔出到席~

卢总 發表於 2007-9-2 01:36:23

<P>时间应该都系下昼两点钟左右。</P>
<P>如果你惊唔知最后定喺边嘅话,到时打电话问下人就知啦——你应该知道好多人嘅电话咖啦。</P>
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 今个月再搞聚会,意下如何?