highyun 發表於 2007-6-7 05:08:50

獎勵本站第5000位註冊用戶

<P>論壇註冊人數今日(2007年6月6號)超過5000人,現獎勵第5000位註冊者——<STRONG>2008粤讲粤精彩</STRONG></P>
<P>獎勵方法:送1000文論壇金錢。</P>
<P>以後每達到1000用戶都設置小獎勵,第10000個用戶有大獎!</P>

monfan 發表於 2007-6-7 05:11:08

<P>恭喜恭喜!</P>

馬萬千 發表於 2007-6-7 05:12:57

<P>論壇金錢有High用啊</P>

余OK 發表於 2007-6-7 05:16:29

此獎勵辦法唔錯,就怕有版友為咗爭得各個獎勵段嘅註冊人數值,而專登註冊多幾個賬號,希望新嚟者抑或舊生唔好打破遊戲規則啦,否則好冇癮。

余OK 發表於 2007-6-7 05:19:18

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>馬萬千</I>在2007-6-6 21:12:57的發言:</B><BR>
<P>論壇金錢有High用啊</P></DIV>
<P>  此言差矣,身為一版主竟不知論壇金錢有何作用,唔知點講好。論壇好多正斗帖都需要購買,成日有唔少版友訷唔夠錢買,呢個時候可以派上用場喇。</P>

Wai 發表於 2007-6-7 05:21:44

<FONT face=新細明體>唔知得獎者幾時出嚟講感受呢?</FONT>

highyun 發表於 2007-6-7 05:34:06

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>馬萬千</I>在2007-6-6 21:12:57的發言:</B><BR>
<P>論壇金錢有High用啊</P></DIV>
<P></P>太容易得到嘅嘢唔知道珍貴,使唔使我變返窮你體會下?

卢总 發表於 2007-6-7 09:17:45

噉请问,发第50000帖嗰个又使唔使奖励呀?

auyeung 發表於 2007-6-8 09:55:54

<P>似乎呢個5000嚟得太遲咗啲,竟然用咗就嚟成半個月。。。。</P>
<P>從我未返屋企到今日我返咗嚟。。。。</P>
[此帖子已經被作者於2007-6-8 2:01:35編輯過]

tea 發表於 2007-6-8 20:27:42

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>highyun</I>在2007-6-6 21:08:50的發言:</B><BR>
<P>論壇註冊人數今日(2007年6月6號)超過5000人,現獎勵第5000位註冊者——<STRONG>2008粤讲粤精彩</STRONG></P>
<P>獎勵方法:送1000文論壇金錢。</P>
<P>以後每達到1000用戶都設置小獎勵,第10000個用戶有大獎。</P></DIV>
<P>有乜獎吖?</P>
<P>透露小小嚟先,得冇??</P>
<P>等人哋有個準備,到底需唔需要爭取。</P>
<P>呵呵</P>
<P>&nbsp;</P>

weeman0225 發表於 2007-7-26 13:45:59

唔錯wow,不過我唔係5000tH

一索 發表於 2007-8-15 06:45:04

咁眯有排等啰

07-07-07 發表於 2007-8-15 06:49:10

您是本帖的第 <B>299</B> 個閱讀者

卢总 發表於 2007-8-15 07:42:52

6000嗰个派咗彩未?

vfshurmher 發表於 2007-10-21 21:34:56

支持~~~~~
頁: [1]
查看完整版本: 獎勵本站第5000位註冊用戶