highyun 發表於 2007-4-6 05:03:34

禁止朱利安發言兩周,即日執行

<p>本論壇yuok兩星期前曾喺論壇上警告過“朱利安”,奉勸其唔好再周圍撩事鬥非,可惜此君不知悔改,依然到處發帖得罪人,對各位版友嘅善意發言冷嘲熱諷。爲保證論壇有良好氣氛,唔好畀人以爲論壇縱容搞事者。此風不可長,今日决定封其所有版面發言權,爲期兩周,到期後請發短信要求重新開放發言權,若收唔到短信不予解封。</p><p>另外“亂棍鷗死豬脷安”ID純粹爲搞事而申請,現作删除ID處理。</p>
[此帖子已經被作者於2007-4-5 21:05:18編輯過]

monfan 發表於 2007-4-6 05:17:03

收到!

卢总 發表於 2007-4-6 07:15:48

<p>小朋友灌水呀?噉样回复法。想呃发帖数?</p><p>禁止佢发言,我当然举埋脚支持啦!</p><p>不过禁两个礼拜似乎就严咗啲,一个礼拜到十日都应该可以起到警醒嘅作用!</p><p>至于删除“亂棍鷗死豬脷安”嘅ID,则似乎有大细超之嫌!</p>

Wai 發表於 2007-4-6 14:20:19

<p><font face="新細明體">既然協會封咗嗰條友嘅ID兩個星期,噉另外嗰個玩嘢ID留喺度重有乜嘢用呢?</font></p><p><font face="PMingLiU">撩事鬥非嘅人唔使理。</font></p><p></p>

粵嚟粵掂 發表於 2007-4-16 20:20:22

<font color="#ff0000"><strong>最好徹底刪鬼埋「朱利安」呢兜友嘅ID,費事眼冤!</strong></font>

一索 發表於 2007-8-15 06:45:47

支持!!!!!!

卢总 發表於 2007-8-15 07:47:14

放咗监好耐啦!
頁: [1]
查看完整版本: 禁止朱利安發言兩周,即日執行