High_Hand 發表於 2004-11-5 07:16:59

[讨论]今晚大家有無睇亞視中國十大好勢藝吖?講詠春渦

今晚大家有無睇亞視中國十大好勢藝吖?講詠春渦,終於見到葉准喺點嘅樣,可惜依個節目短,而且唔喺一個專門介紹詠春嘅節目,不過原來李小龍學詠春一日對住支樁練成五、六個鍾,真喺勁!~ em6:

ping师弟 發表於 2004-11-5 07:29:57

Re:[讨论]今晚大家有無睇亞視中國十大好勢藝吖?講詠春渦

有看啊~~掂啊

highyun 發表於 2004-11-5 08:25:52

好惨,我喺度冇电视睇啊,听晚有冇添啊?

凤山细雄 發表於 2004-11-5 19:08:30

high_hand在2004-11-04 23:16:59说道:今晚大家有無睇亞視中國十大好勢藝吖?講詠春渦,終於見到葉准喺點嘅樣,可惜依個節目短,而且唔喺一個專門介紹詠春嘅節目,不過原來李小龍學詠春一日對住支樁練成五、六個鍾,真喺勁!~ em6:我的大师兄一日练10个钟啊,,,,, em2: em2: em2:

highyun 發表於 2004-11-6 08:09:43

阿high手话李小龙净系练桩都五六个钟喎,家嘛练其他嘢肯定多过十个钟啦

鬼王泼扇 發表於 2004-11-6 15:28:53

你有时间唔做其他野,你都可以

highyun 發表於 2004-11-7 07:24:58

有人出粮畀我,净系叫我练功夫,我够制啦

姐姐仔‰ 發表於 2004-11-7 21:37:41

我都有睇啊~!据练成5,6个钟涡~!真系梗啊,我就1个钟都5知得5得拉!况且近排我地要考期中考添

High_Hand 發表於 2004-11-8 07:54:16

我覺得記熟咗d動作之後唔對住樁打會舒展d渦!~ em6:

highyun 發表於 2004-11-8 07:55:02

妹妹仔考试要紧啊,唔系到时你老窦唔准你去学架喇

High_Hand 發表於 2004-11-9 07:58:59

噤又道理渦,聽教聽話吖,妹妹仔!~ em6:
頁: [1]
查看完整版本: [讨论]今晚大家有無睇亞視中國十大好勢藝吖?講詠春渦