Kathy 發表於 2006-10-10 07:28:25

<p>嘩!!!plum 整啲圖好鬼死靚既唧!!!!!</p><p>值得一讚!!點解初次整就咁有水準既呢??</p>

zzpu349 發表於 2006-10-13 06:01:20

<p>岭南文化───</p><p>两千年前南越王墓出土的青白玉角杯,背景是现中国保存最古最好的光孝寺南汉东铁塔塔身“涂金千佛像”。</p><p><br/></p>
[此帖子已經被作者於2006-10-13 11:34:34編輯過]

余OK 發表於 2006-10-13 06:55:39

樓上貼圖有誤,可否更正後再發?

plum 發表於 2006-10-14 08:01:32

<p>學校上唔到呢嘅網站,so咁遲先上嚟睇,highyun提議嘅幾個方麵,我會盡快整好嘅!</p>

plum 發表於 2006-10-14 08:16:07

<p>閒情雅坊已經改好咗,影視頻道呢嘅版塊因爲暫無合適嘅圖片,遲啲我會再整過一張嘅。</p><p>先前124x65嘅格式有啲大,所以閒情雅坊呢張改咗114x60,你哋上傳睇睇啱唔啱,如果可以嘅話,我就全部改返晒。</p><p>下面上傳閒情雅坊:</p><br/>

plum 發表於 2006-10-16 06:36:13

<p>影视频道板块图片已经改好,用的图片是无间道的海报图。大小为55x105,因为发觉60x114还是不太合适。</p><p>如果55x105合适的话,其他图片我会再改过的。</p><br/>

plum 發表於 2006-10-16 07:18:39

<p>所有版塊圖片已經全部改爲55x105,現在重新上傳一遍,以免混淆。</p><p>還是按照順序:</p><p>公告欄<br/></p><p>意見投訴<br/></p>

plum 發表於 2006-10-16 07:19:47

<p>管理區<br/></p><p>初級書院<br/></p>

plum 發表於 2006-10-16 07:21:06

<p>高級書院<br/></p><p>粵語文庫<br/></p>

plum 發表於 2006-10-16 07:23:11

粵拼<br/>

plum 發表於 2006-10-16 07:24:27

<p>中國功夫<br/></p><p>粵韻風華<br/></p>

plum 發表於 2006-10-16 07:25:53

<p>時事光明頂<br/></p><p>樂壇勢力<br/></p>

plum 發表於 2006-10-16 07:26:59

<p>影視頻道<br/></p><p>閒情雅坊<br/></p>

plum 發表於 2006-10-16 07:27:47

下載專區<br/>
頁: 1 [2]
查看完整版本: 論壇徵集板塊圖片