ren1981 發表於 2010-12-11 19:37:10

今年圣誕尖沙咀度有D咩節目搞啊,唔該各們bro、sis比D 意見啊!

今年圣誕撞正禮拜六,諗住過香港玩下,唔知到時喺尖沙咀度有冇放煙花啊,搞鐳射啊,幾點到幾點啊,會唔會人逼到爆啊?各位比D TIPS啦,唔該哂!

丹尼王子@HK 發表於 2010-12-12 02:35:40

如果24号平安夜晚尖沙咀就最有feel!!!:victory: :victory: :) 但係就会多人迫到爆:P (但如果你唔怕迫人,或者反而覚得節日越多人越有気氛,咁就冇問題:))

P.S. 25号晚都有feel!!但就唔及平安夜晚

ren1981 發表於 2010-12-12 22:29:51

24號晚過到去但冇定住都幾麻煩,冇話book唔到房,就算有都貴到飛起……窮人,冇計……

TsuNT(♂) 發表於 2010-12-13 00:21:43

回覆 3# ren1981

瞓街好,

風高月黑夜, 一葉輕舟去,
舉頭望明月, 把酒問青天,

ren1981 發表於 2010-12-13 20:22:06

回覆ren1981

瞓街好,

風高月黑夜, 一葉輕舟去,
舉頭望明月, 把酒問青天, ...
TsuNT(♂) 發表於 2010-12-13 00:21 http://bbs.cantonese.asia/images/common/back.gif

你條友啊,淫到一手好詩窝……邊條街好瞓D啊:lol 瞓街又未至于,最多咪學人地去加州、newway度唱通宵咯……話是話,幾點開始通宵場架……

a_qi 發表於 2010-12-13 20:51:01

煙花就唔會放, 而家固定咗喺大年初二同國殤日(十一)先放
雷射, 即係個乜鬼幻彩詠春江, 就好似晚晚8:00都有, 不過冇乜好睇
逼就一定逼到爆, 不過唔逼又邊有氣氛?

住宿的確係一大問題
建議玩通宵, 第朝一早坐火車返歸

TsuNT(♂) 發表於 2010-12-13 21:01:33

一葉輕舟去, ...【鳳閣恩仇未了情】 不過我都未睇過
把酒問青天, ... 5好飲咁多啊,

見過有人飲大當街瞓, 乜佢地5驚有人羅荷包 ?
我都未瞓過街, 得閒試下先得,

我未去過HK , 通宵場幾點 真係5知,

TsuNT(♂) 發表於 2010-12-13 21:17:51

通宵第朝火車----好攰播,

廣州嚟講, 見過有人三更半夜又5想投棧嘅話,
   一係去網吧, 趴落張台瞓冇人理你, (以前仲有 通宵錄像廳 嘅, 有人都5係睇而係瞓嘅)
   一係桑那搭骨沐足, 一兩個鈡桑那完之後, 跟住喺度瞓到 07點(有D係六點半或七點半), 5使另收錢, 入門口時 問聲部長"有冇得瞓到天光架"就OK,
   亦都見有人喺公交站個椅度坐住嚟瞓
   麓湖5在講,

ren1981 發表於 2010-12-13 23:46:58

頭先book 新天地人地話無房,睇來真系要去旺角唱K咯……
頁: [1]
查看完整版本: 今年圣誕尖沙咀度有D咩節目搞啊,唔該各們bro、sis比D 意見啊!