钟双羽 發表於 2010-5-20 16:51:10

我向外外星人道歉

本來以為外外星人系壞人,專發壞貼,講壞話,而且我仲係《封杀行径可耻!重申言论自由!!》中鬧過距。

但系我而家發現,外外星人純為一個熱心嘅粵族灌水友,我從距嘅貼子掹草、谂返起籴米、廣州市面學到左野。

系呢度,表達我對外外星人嘅道歉。:)

CTA 發表於 2010-5-20 18:01:56

唔係吖?咁易信人,妳噉點搞穴瀆吖?!!

妳噉嘅警誡心,盞畀人煮熟咗妳都未知喇!

佢係乜毛,好多年前就畀高人識穿,佢乜毛嘅身份經已粵協裡頭公開嘅秘密嚟喇!

:o :L

外外星人 發表於 2010-5-21 00:51:55

阿鍾仔,唔多覺你鬧過我,就算你真係鬧過,唔傷脾胃嘅,唔使咁大笨象開張帖嚟道歉。

把口喺人度,講乜都得,至緊要唔好得罪我屋企人,唔係冇面畀。

睇我簽名就知,幾年喇!邊個阻住粵語救亡嘅,遇神殺神,見人斬人。

粵協係人哋自己扲荷包出嚟玩嘅,冇享受到郭霧丸凸殊津貼待遇嘅。嚟得呢度,睇人搵錢辛苦嘅份上,咪入鄉隨俗囉!之但係,睇唔啱都照開聲,開得聲,就預咗得罪人,呢度嘅摣fit人都知,外外星人呢個ID唔值錢嘅,鍾意幾時封都得,唔啱牙留喺度都無癮。粵語救亡唔係得個講字,做啲實在嘢先得嘅,故此,論壇唔係做唔做到嘢嘅藉口。唔似得有啲人,畀人清出粵協幾年嘞,重掛住返嚟搞事,九萬幾個ID,成個祥林嫂噉,佢老竇知唔知自己個仔咁叻嘅呢?:L

順便問下,CTA指嘅嗰位「高人」有冇米六高呢?;P

applelam 發表於 2010-5-26 07:42:24

WA~知道左渠系乜毛之后即刻怕左渠~~!
頁: [1]
查看完整版本: 我向外外星人道歉