會長ANL夫人 發表於 2005-12-2 07:24:45

[灌水]大家好!!我係會長ANL夫人~~~-Anl移-

大家好啊~~我係你地會長anl夫人~~~請大家多多指教,中文講得唔好,請大家指點下~~~~多謝~~~

Anl 發表於 2005-12-2 07:26:18

Re:[灌水]大家好!!我係會長ANL夫人~~~

哎吔夫人,唔好咁揚吖嘛~~~ em9:

會長ANL夫人 發表於 2005-12-2 07:43:21

點解要收收埋埋喔~~我地註咗冊咖嘛~~~~我攞正牌咖~~~~

dada 發表於 2005-12-2 08:21:20

點解重想收收埋埋﹖如果我有權利﹐重將個帖移去站務公告添。

Anl 發表於 2005-12-2 15:47:13

Re:[灌水]大家好!!我係會長ANL夫人~~~-Anl移-

好,我移啦。我哋註冊咗,使乜驚畀人知?呵呵~~

Kathy 發表於 2005-12-2 16:44:29

Re:[灌水]大家好!!我係會長ANL夫人~~~-Anl移-

嘩~~~但係使唔使咁張揚呀~~
擺明晒甜蜜同幸福~~~

啊~~~~~help~~~~
em4: em4: em4:

highyun 發表於 2005-12-2 17:07:17

anl几时又呃咗个夫人返嚟?快啲畀张相嚟睇睇!

desmond 發表於 2005-12-2 18:18:15

有拖拍都好正常啫,使乜揚晒出嚟,驚死人唔知咩?!

雅风 發表於 2005-12-3 16:56:43

乱讲,人哋anl都冇承认,,,,,你有乜证据嚟证明吖??????

Anl 發表於 2005-12-3 17:59:45

雅风在2005-12-03 08:56:43說道:乱讲,人哋anl都冇承认,,,,,你有乜证据嚟证明吖??????你唔見到我喺1樓嗰張帖度寫:哎吔夫人,唔好咁揚吖嘛~~~
佢確實係我夫人吖。哈哈~~

wai 發表於 2005-12-3 19:25:18

anl,快啲带你個哎吔女友出嚟畀我哋見吓啦~~~ em2:

Yucky豕 發表於 2005-12-6 09:29:46

咁閃電?~傍晚接受采訪先講話冇女朋友~~有[警轰]!~
頁: [1]
查看完整版本: [灌水]大家好!!我係會長ANL夫人~~~-Anl移-