samkong 發表於 2005-6-7 02:45:26

[公告]SAM今年将举行的演唱会

继广州、佛山演唱会后,今年剩下的时间,sam已经确定的演唱会安排如下:
中國:中山 - 六月二十五日中山體育場!
中國:番禺 - 七月九日英東體育場!
中國:東莞 - 七月十六東莞體育館!
馬來西亞:雲頂 - 八月二十六,二十七日
新加坡:十月八日室內體育館,門票暫定七月通過sistic發售。
美加:年底!(具体日期待定)。

highyun 發表於 2005-6-7 02:50:22

Re:[公告]SAM今年将举行的演唱会

中山番禺东莞,你哋会追边场呢?你哋又会觉得边场会系最热闹呢?

samkong 發表於 2005-6-7 03:45:07

广东嘅巡回演唱会,我场场都要追啊!今年一年之内有咁多次sam演唱会睇,简直系几十年难得一遇啦,哈哈,今年广东地区嘅sam迷实在太幸福咯!

samkong 發表於 2005-6-10 09:00:11

中山嗰场已经买咗票,25号晚有得睇;期待番禺嗰场,继续去支持sam!

顺德水蛇粥 發表於 2005-6-10 09:43:28

我打算去番禺

良·人将纯 發表於 2005-6-10 21:36:42

番禺係2005内地最尾一场!还是在室内,音响效果最棒咯!
自然不容错过!!

小昭 發表於 2005-6-17 03:18:04

想去看番禺的。

highyun 發表於 2005-6-19 02:31:35

咁多人都拣番禺嗰场,买票可能比较紧张。

samkong 發表於 2005-6-19 11:25:47

有人仲话番禺要开两场sam嘅show,都唔知道真唔真?

蓝色街灯 發表於 2005-6-29 07:47:26

啱啱去完中山返嚟,,好正!
但听讲东莞同番禺的机会好微了,,
致电大国文化询问都话时间未定~

samkong 發表於 2005-7-1 00:30:34

终于都确定咗啦,番禺嗰场系7月30日吖嘛。

highyun 發表於 2005-7-1 07:59:12

希望到时冇意外

POPLAR 發表於 2005-7-14 18:56:10

虽然我不去,但是好奇问一声,有没有人在场外销售黄牛票,比原价便宜还是贵?

samkong 發表於 2005-7-15 07:38:08

据我所见,临开场前喺门口卖嘅黄牛飞比原价仲便宜几十蚊添。

POPLAR 發表於 2005-7-15 23:50:50

上个月我家门口的张学友演唱会,1680元的票,被黄牛卖到仅500元

顺德水蛇粥 發表於 2005-7-17 20:27:30

去咗嗰几位仁兄上几张相来睇下?!

samkong 發表於 2005-7-18 09:12:08

番禺演唱会经过一再延期后,现在日期已经正式确定:8月20日!公开售票嘅日期从7月24日开始!

顺德水蛇粥 發表於 2005-7-18 11:22:09

怪唔知唔见到有报道

highyun 發表於 2005-7-19 04:32:07

如果到时阿sam帮我庆祝生日就好喇 em9:

samkong 發表於 2005-7-20 04:46:00

只要你肯去睇show,就有好大机会阿sam祝你生日快乐嘎~~~
頁: [1] 2
查看完整版本: [公告]SAM今年将举行的演唱会